Annem : ( |
03-11-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Annem : (Düştüğüm sokaklardan koşup geldim Sen çağırdın diye 4’te devre 8’de hava kararıyor Geciktim … Özür dilerim Elimyüzüm kirpas içinde Ne olur kızma Biraz daha kalayım böyle Yıkarsam çıkacak çocukluğum İzin ver anne Ne kadar kirliysem o kadar çocuğum O kadar toprak hala sokaklar Kat karşılığı dairelerle dolacak mahallemiz Ekmek almaya gönderdiğin bakkalın yerinde plaza olacak Gittiğimizde sevinçten deliye döndüğüm lunaparkın istimlak bedeli ödenmiş olacak Kovulmuş atlı karıncalar Çarpışmış düzen Yola gidiyor çocukluğum Yoldan çıkıyor yine açgözlük Yalvarırım anne … Anla beni… Siyah okul önlüğüm biraz daha üzerimde kalsın Sıradan bir okul günü olsun Cuma şahane olur misal Matematik defterimi gördün mü anne? Çabuk anne çabuk Zil çalacak beni senden Geç kalıyorum anne Bırakma beni korkuyorum sensizlikten Yine sıkıca sar atkıyı camların buz tuttuğu bir kış günü Her nefesimde boğulayım düşlerimle okul yolunda Söz veriyorum tüyleri ağzıma girsede çözmeyeceğim atkıyı Zaten ne zaman çözsem hiçbir zaman bağlayamadım senin gibi Anne dur ne olur ! Gideceğim birazdan Dondurmacıyı bekleyelim en azından Ne zamandır uğramıyor anne Toplanalım yine pasaklı arkadaşlarla dondurma arabasın etrafına Ben balkonun altına geleyim para istemek için Evde karpuz var ne dondurması dediğinde anlamaya çalışacağım bu kez Vaz geçtim dondurmadan anne Karpuzda olur sen yeter ki kes Telaş etme… Yıkayacağım elimi yüzümü az sonra Biliyorum benim iyiliğim için her söz Bilmem ki üzdüm mü seni anne ? Oyuna doyamadım diye Sokaktan beriye gelmedim diye Geceler yarısı kaldırdım diye Ateşim vardı neyleyim anne Üşütmüştüm titriyordum Ki sen bilirsin anne Üzdüysem seni Affet Affet ne olur anne Hiç geçmeyecekti zaman Hep yanımdaydın nasıl olsa Ben çocuk kalacaktım Sen anne Hayat ekmek arası domates destekli gıdalar almak için eve uğrayabileceğim molalar verdirmedi Daha sonra anne Önce sınavlarsonra iş Bitmeyen projeler Kahveyle ayakta durulan geceler Hiç kimse hiçbir iş beklemezdi öyle ya Sen neden mecburdun peki anne Neydi bu sonsuz sabrının sebebi İhmal ettiysem seni Özür dilerim anne Nazım sana geçiyordu kırdım Hem seni Hem porselenlerini Affet beni anne Affet
03-11-2009 | #2 |
yesimciwciw
|
Cevap : Annem : (Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş Emeğine Sağlık Arkadaşım