|
|
Konu Araçları |
başkasıyla, başıma, geldide, nişanlansa, sevgiliniz, yapardınızbenim, yıılık, şuanda |
6 Yıılık Sevgiliniz Başkasıyla Nişanlansa Ne Yapardınız?(Benim Başıma Geldide Şuanda) |
12-18-2008 | #1 |
berrak
|
6 Yıılık Sevgiliniz Başkasıyla Nişanlansa Ne Yapardınız?(Benim Başıma Geldide Şuanda)ben grurumdan tepkisiz kaldım siz napardınız?
12-18-2008 | #2 |
karabocek
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)unuturdum adını anmayı bırak, öyle bi insanı tanıdığımı dahi unuturdum bence sende öyle yap, inan hafifleyeceksin
12-18-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)Zamanla acın hafifliyor bende yaşadım benimde kız arkadaşım vardı nişanlandı yolu açık olsun demekten başka bir şey yapmaya gerek yok
12-18-2008 | #4 |
berrak
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için |
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda) |
12-18-2008 | #5 |
VANDETTA
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)Benim için önemli olan onun mutluluğudur,mutluluğuda öyle bulmuş o yüzden iki kelime derim;Hayırlı olsun
12-18-2008 | #6 |
dejavu2009
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)Aslında sevinmelisin Böyle birşeyi yapan bir insandan sana hayır gelmez Daha doğrusu neler neler yapar bir düşün
12-19-2008 | #7 |
bonjuader
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)darılma ama 6 yıl nişanlı kalırsan olacağı budur bence |
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda) |
12-19-2008 | #8 |
karabocek
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)ne alakası var anlamadım ben eşimle 7 yıllık bir beraberliğin ardından evlendim 10 yıl çıkıp evlenen arkadaslarımız da mevcut beklemek gücüne gitmiş başkasına göz dikmiş işte bunda berrak arkadasımızın ne suçu var zaten gözü dısardaymış, bu şekilde patlak vermiş, aslında araştırsa belki aldatıldı bile daha öncesinde |
12-19-2008 | #9 |
perisu_1907
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)unuturum dicem ama 6 yıllık bi ilişki :S |
12-19-2008 | #10 |
seyito
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)hiç kafaya bile takmazdım değmezmiş böyle insana deyip kendimi kandırırdım çünkü sonuçta altı yıl dile kolay |
12-23-2008 | #11 |
inci_tanesi
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)inan umrumda bile olmazdıbelki bn düşman olurdum ama değmez derdim
12-24-2008 | #12 |
merve16
|
Cevap : 6 yıılık sevgiliniz başkasıyla nişanlansa ne yapardınız?(benim başıma geldide şuanda)unutması zor olurdu 6 yıldan sonra ama takmamaya çalışırdım en iyisi de o zaten
12-25-2008 | #13 |
zehra-156
|
Cevap : 6 Yıılık Sevgiliniz Başkasıyla Nişanlansa Ne Yapardınız?(Benim Başıma Geldide Şuanda)bnm basımada geldı nısanlım en yakın arkadasımla evlendıı neyapalırsın kıı bole bı durumda degmezmıs bılle onun ıcın uzulmeye ıkısınede burdan mutluluklar dılerım soylecek baska sozum yok bnm unutursunuz ama her fırsatta aklınıza gelır bu durum :( |
Cevap : 6 Yıılık Sevgiliniz Başkasıyla Nişanlansa Ne Yapardınız?(Benim Başıma Geldide Şuanda) |
12-25-2008 | #14 |
KallaviOrhan
|
Cevap : 6 Yıılık Sevgiliniz Başkasıyla Nişanlansa Ne Yapardınız?(Benim Başıma Geldide Şuanda)bu dünyada sana değer vermeyene sen hiç vermeyeceksin |
Cevap : 6 Yıılık Sevgiliniz Başkasıyla Nişanlansa Ne Yapardınız?(Benim Başıma Geldide Şuanda) |
12-25-2008 | #15 |
signum
|
Cevap : 6 Yıılık Sevgiliniz Başkasıyla Nişanlansa Ne Yapardınız?(Benim Başıma Geldide Şuanda)cok basit topuguna 6 delik her bir sene icin 7si sirketten neresine istersen |
|