|
|
Konu Araçları |
biri>, düşüneceksiniz, erkek, gülecek, ideal, nasil, yada, yakişikli |
YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksiniz |
10-21-2008 | #1 |
feraye
|
YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksinizYakisikli Yaş 22 <;>;2 Sempatik <;>;3 Maddi durumu iyi <;>;4 Beni ilgiyle dinleyecek <;>;5 Espri anlayisi gelismis <;>;6 Gücü kuvveti yerinde <;>;7 Iyi giyinen <;>;8 Her konuda zevk sahibi <;>;9 Sürpriz yapmayi seven <;>;10 Romantik ve hayal gücü gelismis -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI gözden geçirilmis liste (Yas 32) <;>;1 Iyi görünümlü-; tercihen kafasinda saçi olan <;>;2 Arabadan inerken kapiyi açan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan <;>;3 Pahali bir restorana götürecek kadar parasi olan <;>;4 Konusmaktan çok dinleyen <;>;5 Fikra anlattisimda katila katila gülen <;>;6 Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsiz tasiyacak kadar gücü kuvveti yerinde <;>;7 En az 1 kravata sahip <;>;8 Yaptigim yemekleri begenen <;>;9 Dogumgünü ve yildönümlerini unutmayan <;>;10 Haftada en! az 1 kez romantik olabilen -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 42) <;>;1 Çok da çirkin degil -; Tamam kel olabilir <;>;2 Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen <;>;3 Isinde disiplinli-; Firsat oldukça aksam yemegine götüren <;>;4 Beni dinlerken basini sallayan <;>;5 Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan <;>;6 Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek kadar gücü kuvveti yerinde <;>;7 Göbegini kamufle edecek sekilde kiyafet seçen <;>;8 Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan <;>;9 Çogu hafta sonu tras olan -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 52) <;>;1 Burun ve kulaginin içindeki killar fazla uzun olmayan <;>;2 Topluluk içinde gaz çikarmayan <;>;3 Para isteme aliskanligi edinmemis <;>;4 Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan <;>;5 Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak kadar gücü kuvveti yerinde <;>;6 Ayagindaki 2 çorap ayni renk olan ve temiz giyinen <;>;7 TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan <;>;8 Adimi unutmayan <;>;9Bazen tras olan -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRItekrar gözden geçirilmis liste (Yas 62) <;>;1 Küçük çocuklari ürkütmeyen <;>;2 Banyonun nerede oldugunu hatirlayan <;>;3 Bakimi fazla masrafli olmayan <;>;4 Mümkün oldugu kadar gurultusuz horlayan <;>;5 Neye güldügünü birden unutmayan <;>;6 Yardim almadan ayaga kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde <;>;7 Giyinen <;>;8 Lapa yiyeceklerden hoslanan <;>;9 Dislerini nereye koydugunu unutmayan <;>;10 En son ne zamandi, hatirlayan -;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; <;>;IDEAL ERKEGIM NASIL BIRI son kez gözden geçirilmis liste (Yas 72) <;>;1 Nefes Alan !!!
10-21-2008 | #2 |
selin789
|
Cevap : YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksinizFERAYA SEN NE KOMIKSIN BÖYLE ÇOK HOS BİR PAYLAŞIM OLMUŞ TEŞKÜR
10-21-2008 | #3 |
su perisi
|
Cevap : YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksinizKonu için teşekkürler Bu arada konu başlıklarını büyük harfle yazmak site kurallarına göre yasak sevgili feraye, düzeltirsen sevinirim |
Cevap : YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksiniz |
10-21-2008 | #4 |
su perisi
|
Cevap : YAKIŞIKLI YADA İDEAL ERKEK NASIL BİRİ>; Gülecek ve düşüneceksinizSevgili selin789, yorumlarda büyük harfle yazmak site kuralına göre yasak, düzeltirsen sevinirim Kolay gelsin |
|