Sapık Taksi Şoförleri |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sapık Taksi ŞoförleriBir de sapık taksi şoförlerimiz eksikti Taksi Şoförü : - Rahat mısın abla? Bayan Müşteri : - Rahatım rahatım kardeş Taksi Şoförü : - Arkana bişey ister misin? Yastık felan Arkana bişey istersen seslen Taksi Şoförü : - Seni nereye götürüyoruz abla? Bayan Müşteri : - Taksim'e Taksi Şoförü : - Tamam götürürüz seni Taksi Şoförü : - Bacım senin kapı açık galiba Bayan Müşteri : - Hayır kapalı Taksi Şoförü : -Açık açık Senin kapı açık Kapatmak lazım Taksi Şoförü : -Abla bak bu arabanın kapıları otomatik olarak kitleniyor biliyon mu? yani bağırsan da açılmıyor yaani Bayan Müşteri : - Niye bağıracakmışım ayol? Taksi Şoförü : - Sigarayı şimdi mi içen sonra mı içen bacım? Bayan Müşteri : - Neden sonra? Bayan Müşteri : - Bi sigaranız var mı şöför bey? Taksi Şoförü : - İsterseniz puro var bağyan Taksi Şoförü : - Popstardaki helenikiyi bizim Bayhan otelde götürmüş biliyon mu bacım? Yani hiç olmadık insanlar birbiriyle sevişebiliyor biliyor musunuz? Bu arada nereye gidiyos? Bayan Müşteri : - Burası Taksim'e hiç benzemiyor şöför bey Taksi Şoförü : - Tamam abla ya Belgrad ormanlarını geçince hemen taksime çıkıyoz zaten Bu yol kestirme Taksi Şoförü : - Ben sinemaya çok meraklıyım abla Bak Coşkun Göğen ağabeymin hiçbir filmini kaçırmadım Bayan Müşteri : - O kim ayol? Taksi Şoförü : - Tecavüzcü Coşkun abla Taksi Şoförü : - Bu yokuşu çıkamayız abla Bayan Müşteri : - Ne demek çıkamayız? Yüküm ağır bi yolu yok mu? Taksi Şoförü : - Geriye takarsak çıkarız bu yokuşu abla geriye takmak lazım Taksi Şoförü : - Adama bak uzunları yakmış Sanki bi tek kendisinde var uzun Kısa da var uzun da var di mi abla? Yanlış anlama yani Ehe ehe he Taksi Şoförü : - Gel önüme otur abla Bayan Müşteri : - Pardon Taksi Şoförü : - Yani öne geç Daha rahat manzarası da iyi Taksi Şoförü : - Çok yedim sıktı kemerimi açsam yanlış anlamazsın di mi abla? Bayan Müşteri : - Saçmalama kardeşim tak kemerini Taksi Şoförü : - Takıcam be abla Ne acele ediyon? Taksi Şoförü : - Hanım küçük diyor Buyrun siz karar verin abla Bayan Müşteri : - Lütfen kardeşim Taksi Şoförü : - Valla bunalıma girdim ya Bak be abla küçük mü allahaşkına söyle Bayan Müşteri : - İmdaaat Taksi Şoförü : - İmdat ya Alıntı |
|