|
|
Konu Araçları |
anonsları, gerçek, günlüğünden, komik, polis, telsiz |
Komik Polis Telsiz Anonsları (Gerçek Polis Günlüğünden) |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polis Telsiz Anonsları (Gerçek Polis Günlüğünden)Heyecanlı bir ses: "Merkez tarandık" Merkez: "Hayır efendim aranmadınız" 4512: "Merkez! Alet kontrol" Merkez: "Elinizdeki alet değil cihaz" 4512: "Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez" 4512: "Merkez hırsız kaçıyor!" Merkez: "Anlaşıldı nereden nereye kaçıyor?" 4512: "Şuraya doğru kaçıyor" Merkez: "Biri 4512'den telsizi alsın adam gibi tarif etsin" 3345: "Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220: "Henüz Abone'yi söylemedi amirim" Şöför: "Müdürüm araç intikal etsin mi?" Müdür: "Etsin ama içinde şöförüde olsun" Merkez: "Camide son durum nedir?" 5436: "Cenazeler mezarlığa seyir halindeler" 4536: "Merkez orta kilolu kara renkli boynuzlu bir tosun kaybolmuş" Merkez: "Anlaşıldı İstasyonlar not alın Kaybolan tosun eşkali veriyorum" 3370: "Bir minibüs at arabasına çarpmış at vefat etmiş" Merkez: "Başın sağ olsun evladım Merkez: "Ananın Yeri'nde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin" 7443: "Anlaşıldı Merkez Ananın Yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz" 5690: "Burada çekilmesi gereken bir araç var" 5491: "Efendim ben sahilden intikal ediyorum" Merkez: "91 sen bulunduğun yerde kal 31 çeksin" 7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz" Merkez: "Anlaşıldı Mevkiiniz?" 7553:"Kaybolduk Merkez!" Merkez:"Mevkiiniz?" 4566:"Cumhuriyet caddesi" Merkez:"Tam mevkiiniz?" 4566:"Arabadayız Merkez" 5452: "Bahse konu aracı aldık inceliyoruz tamam" Merkez: "Araç alkollü mü?" 5452: "Olumsuz efendim araç dizelmiş" 5433: "Caddede şüpheli bir paket var" Merkez: "Anlaşıldı çevre güvenliğini alın pakete dokunmayın Uzman ekip seyir halinde 5433: "Uzman ekibe gerek yok Paket boş" Merkez: "Nereden anladınız 'Çevre güvenliğini alın' demiştik" 5433: " Üzerinden kamyon geçti efendim" Merkez: "İskeledeki aracın belgelerini alın" 5426: "Araç feribota binmekte" Merkez: "Belgeleri muhakkak alın" 5426: "Doğrudur Merkez ben de feribota biniyorum" 5426: "Aracın belgelerini aldım" Merkez: "Derhal merkez karakoluna intikal edin" 5426: "Olumsuz Merkez Feribot hareket etti Ben karşıya geçiyorum 1700 feribotu ile dönerim" |
|