Ali İle Oya |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali İle OyaAli ile Oya: - Ali gel - Geldim Oya buyur - Ali ata bak - Oya ata baktım - Ali topu tut - Oya topu tuttum - Ali okul açıldı - Oya okul ne güzel! - Ali okula koş - Oya okula koştum - Ali bayrak as - Oya bayrak astım - Ali ılık süt iç - Oya ılık süt içtim - Ali su getir - Al Oya bu su - Ali çay demle - Peki Oya pekiii - Ali çamaşırları as - Hıhııı Oya hıhıııı - Ali iki yumurta kır - Tabii Oya tabiiiiiiii - Ali camları sil - Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu - Ali bakkala gitkısa samsun al - Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh - Ali bana diklenme - Oya çeneni kapa - Ali bir dediğimi iki etme - Oya az ye de bir hizmetçi tut - Ali canımı sıkma - Oya ayağını denk al - Ali beni tehdit etme - Oya canıma yettirme - Ali fişine itaat et - Oya beni oraya getirtme - Ali fişten kovuldun - Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be Ali koş Ali düş Ali amuda kalk eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık - Ali kısa kes - Yok canım öyle kısa cümleler yok Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee Alıntı |
|