Askınla |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
AskınlaAşkınla beni kendimden çaldığın gün Adını koydum ayrılığın Yoksul bir ölüm gibi Taşırken bastırılmış isyanlardan bir diğerine bedenimi Bir daha dolduramam ya sende kendimi Kanatmam açtığın yaraları Duymadan ayak seslerini Hadi gelmediğin her gece ruhumu siper etmişken sevdana Kanım akmaz nasılsa Bir kez daha sapla acıları Bıçak yarası yanlızlığım pahasına Sende sönerken gündüzlerim Akşamı edemem nasılsa Lütfuna eremedim gün durma Bir kez daha sapla Nasıl olsa siper ederim kendimden çaldığın beni Şarapnel acısı gözyaşlarına IHLAMURLAR ALTINDA |
Askınla |
08-24-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
AskınlaELLERINI BIRAKTIGIM GUN Ellerini bıraktığım gün Ruhumu da sende bırakmıştım Yıldızlar söndüğünde Direnip uykulara sessizce Feda ettim cevapsız sorulara bölünmüş rüyalara İstanbulun en fakir mahallesinde En ücra köşesinde Ekmek arası sevdalar saftık ya ikimizde Bir daha hiç gitmemek için gelmediğin de Şarapa vurdum sevda naraları atan ayyaş dudaklarımı Sensiz öksüz tenimde Gitme saati geldiğinde Sevdamı ikimizle birlikte ölüme terkettim yatağında Ellerini bıraktığım günde IHLAMURLAR ALTINDA |
|