|
|
Konu Araçları |
abigemden, dönüşüm, semineri, uygulamaları, yalın, üretim |
Abigemden Yalın Üretim Ve Yalın Dönüşüm Uygulamaları Semineri |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abigemden Yalın Üretim Ve Yalın Dönüşüm Uygulamaları Semineri6391 Gaziantep Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Kişisel Gelişim ve Teknik Eğitim Birimi tarafından 11 Şubat 2010 Perşembe gÜnÜ Ücretsiz olarak Yalın Üretim ve Yalın DönÜşÜm Uygulamaları semineri verilecektir SEMİNERİN PROGRAMI 1- DÜnyada sÜren Ekonomik Kriz ile Birlikte Rekabet 2- GÜnÜmÜzdeki Geçerli Rekabetçi Hedef ve Stratejiler, 3- Niçin Yalın? 4- Geçmişten GÜnÜmÜze Yalın, 5- TÜrkiye'de Başarılı Sektörel Yalın Uygulamalar, Otomotiv, Tekstil, Demir çelik, Gıda, Makine, Metal Eşya, Perakende Sektörlerinde Uygulama örnekleri, 6- Her Seviyede Yalın Liderlik! 7- Bir Firmada Yalın DönÜşÜmÜn Gerçekleştirilmesi-Baştan Sona Bir Uygulama Planı AçIKLAMALAR Seminer Yeri :Gaziantep Ticaret Odası-Meclis Salonu Konuşmacılar: Yalçın İPBÜKEN,Cevdet öZDOĞAN Tarih : 11 Şubat 2010 SÜre :3 Saat Saat :1400-1700 KAYIT VE BİLGİ İçİN ABİGEM Danışmanlık ve Eğitim AŞ Tel : 0 ( 342 ) 231 99 95 Faks : 0 ( 342 ) 231 99 80 E-Posta : tdemirpence@abigemorg Web : wwwabigemorg Kaynak: http://wwwgtoorgtr |
|