Denizin Dibinde Ürkütücü Manzara |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizin Dibinde Ürkütücü ManzaraMeksika’nın batısındaki turizm merkezi Cancun açıklarında deniz altında inanılmaz görüntüler var İlk bakışta ürküten görüntüler aslında son derece ilginç bir projenin eseri İngiliz sanatçı Jason de Caires Taylor, Meksika’nın doğu kıyısı açıklarında 400 insan heykeli ile yapay canlı organizmaların ürettiği ‘resif' yarattı Deniz dibindeki 400 heykel, bölgede yaşayan insanlardan esinlenerek yapıldı Kaynak: Milliyet |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizin Dibinde Ürkütücü ManzaraGerçekten ilginçmiş ama nasıl yapmışlar heralde dışarıda yapmışladır bunları sonra denizin dibine koymuşlardır denizin dibinde heykeltıraşlık yapılmaz heralde |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizin Dibinde Ürkütücü ManzaraYok canım denizin dibinde yapmışlardır |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizin Dibinde Ürkütücü ManzaraGüzel bir denizaltı müzesi yapılmış heykellerden denizaltında yaşayanlar içinde değişiklik olmuştur |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizin Dibinde Ürkütücü ManzaraHakikatten ürkütücü İnsan bilmeden denizin dibinde bu heykelcikleri görse altına kaçırır valla Paylaşım için teşekkürler Karagöz |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizin Dibinde Ürkütücü ManzaraBence ürkütücü değil de, gereksiz Denizin dibi ilginç manzaralarla dolu Heykeller manzarayı bozmuş Yine de burda dalıp balıkların heykellerin yanından geçişini izlemek isterdim |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizin Dibinde Ürkütücü ManzaraAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SerseriGezgin Gerçekten ilginçmiş ama nasıl yapmışlar heralde dışarıda yapmışladır bunları sonra denizin dibine koymuşlardır denizin dibinde heykeltıraşlık yapılmaz heralde Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Karagöz Yok canım denizin dibinde yapmışlardır Resimler kadar, ilginç iki yorum Benim daldığım denizin dibinde bunlardan sakın olmasın Bazen kulaç atarken kendi gölgemden bile korkuyorum Fikir güzelmiş, ama heykellerin şekil değiştirmemesi için devamlı temizlik lazım Bir fotoğrafta da mercan yerini bulmuş zaten Teşekkürler Karagöz |
|