Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
pisiklet, ystirem

Pisiklet Ystirem

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pisiklet Ystirem

Diyarbakyr'da ?ehmus okula gelir tabii bizim ?ehmus ilkokul talebesi ama her tarafy yara bere içinde hoca sorar "?ehmus o?lum ne oldu sana" ?ehmus der "Babam dövmi?tir"

Hoca sorar "Niye o?lum" "Valla bilmiyom hocam ak?am evde yatyyyk biraz sonra babamyn sesini duyuyom Ali uyudun mi ali den ses çykmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çykmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çykmiy ?ehmus uyudin mi diy ben de yok buba uyumadym diyrem oda geliy beni doviy"

Bunun üzerine hoca bak ?ehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazymdyr der ?ehmus kafa sallar eve gider ertesi gün okulda ?ehmus daha fena dövülmü? olarak gelir

Bunu gören hoca merakla gider yanyna ; "?ehmus ne oldi kim yapti" der ?ehmus der ki "Bubam yapmy?tyr" "Niye ?ehmus ne oldi" ?ehmus anlatyr "Hocam ak?am evde yatyyyk biraz sonra yine babam in sesini duyuyom Ali uyudun mi ali den ses çykmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çykmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çykmiy ?ehmus uyudin mi diy ben de uyumadym ama hiç ses etmedim Bunun üzerine anam ile bubam bir gypra?maya ba?ladiler anlamadym ne oliy biraz sonra anam dedi ki la ihsan ben geliyom bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim
hoca derki; o?lum bunlar anne baba gider gider gelirler Sen hiç bozuntuya verme Uyuyo gibi yap peki demi? ?ehmus

Ertesi gün bir bacak kyryk " Bu sefer ne oldu? " der hoca Hocam dedi?in gibi yapmi?em Hiç ses çykarmami?em En son bubam anamyn arkasyna geçti "ben çocuk isterem ben çocuk isterem!" diye ba?yrmaya ba?layynca; ben de fyrsat bu fyrsat demi?em Geçtim bubamyn arkasyna " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com