Aşk Ağacından Birşey İsteyin |
02-05-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Aşk Ağacından Birşey İsteyinİlk ben istiyorum tüm sevenler ayrılmasınlar kavuşsunlar
02-05-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinBende senin isteğine katılıyorum ve yürekten sevenler (hayırlıysa) kavuşsunlar diyorum
02-11-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinyok be gözyaşı ne aşk var ne de öyle bi istek |
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyin |
02-11-2008 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinBenimde kafam karışıyor bazen gülgüzeli bazen aşk var bazende yok çözemedim ama sevgi ve hoşlanma duygusu var insanlarda herkezin mutlu olmasını istiyorum |
02-11-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinbende isterim tabii herkes mutlu olsun ama bu mutluluk öyle bişeyki yani mutluluğu nerde aradığına bağlı yada ne biliyim nelerden mutlu olursun seni neler mutlu eder,aşka gelince yok be gözyaşı yok artık herşey menfaat olmuş sevgiymiş,aşk mış,hepsi yalan! |
02-11-2008 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyin:38:38sevgi var sadece insanlarda onun değeri bilirse aşka dönüşür tek kişilik aşk olmaz ama iki kişi sevdikten sonra mutlu olur bende herkezin mutlu olmasını istiyorum:65:56 |
02-13-2008 | #7 |
pesimistt
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyina$k; kocaman bi yaLann farknda oLmadan bizi de sürükLeyenn kimi zamnn warLıımızı biLe unutturann!!
02-15-2008 | #9 |
JOKER
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinbence aşk değilde etkilenme var insan birinden etkilenir aşık olduğunu sanar karşılıklı etkileşim olabilir ama aşk varsada ben yaşamadım
02-15-2008 | #10 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinAyrılıklar almasa işte o zaman aşk var işte Yalancı aşklara kapılmak istemiyorum aşk ağacından:img-blush2: |
02-18-2008 | #11 |
_SiYaH_
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyin**Yalan dostum aşk die bişey yok aşk dediğin 3 günlük eğlence Bilemedin 5 Gün sürsün kapılıptaa sürünen çokk ** Aşk ağacı "AŞK" denilen yalan bana hiç uğramasınn
09-16-2008 | #12 |
-ecem-
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinaşk ağacı unuttur onu bna lütfenunuttur:ss |
10-12-2008 | #13 |
CRAZYaylin
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinsewgilime kavuşmak |
10-12-2008 | #14 |
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinaşk ağacı herşeyin hayırlısı olsun bana doğru yolu göster |
03-09-2009 | #15 |
Berna
|
Cevap : Aşk Ağacından Birşey İsteyinO'nu bana getir :)