Greyfurt Ve İlaçlar |
10-02-2006 | #1 |
mate
|
Greyfurt Ve İlaçlar>Mutlaka aklinizda bilmeniz gereken bir olaydan bahsedecegim >Bundan Yaklasik 15 yıl önce esim çok ciddi bir bas dönmesi yasadi Aylarca sürdü >Bas dönmesi o kadar kötüydüki oturdugu yerden yere düsüyor >Tv ile izleyemiyor hicbir seyi okuyamıyor >Tekbasina yuruyemiyordu >Hatta uyukusunda bile yataktan dusebiliyordu >Ruyasinda bile basinin dondugunu söyledi >Bu bas donmeleri sonucunda da surekli kusuyordu >Bir sürü farklı doktor gezmemize ragmen care bulamadilar Tum doktorlar klasik 1-2 bas donmesi ilaci verdi o kadar Ama hicbiri care olamadi Sorun 2-3 ay sonra bas donmesi gecerek tekrar eski haline geldi >Sonra cok arastirdim Neden boyle olmustu ? >Sonra bunu bulmayi basardim arkadaslar (google sagolsun) Problem GREYFURT idi >Esim hasta olmadan 1 hafta once cok agir grip olmus ve doktor bir suru ilac yazmisti yaninda da Greyfurt suyu icmisti C vitamini takviyesi diye Grip gectikten sonra da bu bas donmeleri baslamisti >GREYFURT icilen ilaclarin karacigerde parcalanip atilmasini engelleyen dunya daki tek meyveymis >Boylece greyfurt ile ilac aliyorsaniz ve ilaca 1 hafta boyunca devam ederseniz tum ilaclar sanki bir kere de yutulmus gibi vucutta duruyormus Bu ilaclarin turune gore olumler bile olabilmekteymis >Biz Bas donmesi ile kurtardik Sizlere de bu uyariyi yazmak istedim Birkac yerde bununla ilgili mesajlar gormeye basladim ama cogu insan hala bilmiyor >Lutfen ilac kullanirken GREYFURT yemeyiniz veya suyunu icmeyiniz Bunu arkadaslariniza da söylerseniz, insanlarin biliclenmesini saglamis olursunuz NOT: Bu yazı alıntıdır ama kesin doğru bi konu arkadaşlar lütfen sağlığınıza dikkat edin |
|