Miniklerden Evlilik Yorumları! |
12-03-2007 | #1 |
suskun
|
Miniklerden Evlilik Yorumları!KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ? "Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar" Zeynep, 10 yaşında - EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI? "Yaşla ilgisi yok, evlenmek için (!YASAK KELİME!) olmak yeter" Ali, 6 yaşında (bizden akıllı) - ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR? "İkisi de, baska çocuk istemez" Selin, 8 yaşında - BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? "Biriyle çıkmak çok eğlenceli Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar" Gamze, 8 yaşında (gerçekten 8 mi dersiniz?) "İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler Ama bu yalanlar ikinci kez buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı" Metin, 10 yaşında (sizce ?) - İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? "Eve gidip ölü taklidi yaparım Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim" Hüseyin, 9 yaşında - BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR? "Çok parası varsa" Petek, 7 yaşında (acaba bunun soyad&# 305; "Dinçöz mü?) "Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt, 7 yaşında (delikanli çocuk) "Ben öpmem Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar, Ben ugraşamam" Levent, 8 yaşında (daha delikanlı) - EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU? "Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu" Murat,8 yaşında (çok zekice) - BIR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR? "Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yaşında (herhalde en dogru yorum buydu!!)
12-03-2007 | #2 |
bukettt
|
Cevap : Miniklerden Evlilik Yorumları!tuttum yaaveletlere baksüperde yaaçok güldüm teşekkürler |
Cevap : Miniklerden Evlilik Yorumları! |
12-03-2007 | #3 |
suskun
|
Cevap : Miniklerden Evlilik Yorumları!Ben teşekkür edeim vaktini ayırıp okuduğun için:) |
|