Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz? |
09-19-2007 | #1 |
ERen
|
Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?Çorapları 3 saniyede bulabilirseniz normal insan beyninden hızli bir beyniniz var
Çorapları 1 dk icinde bulursanız, beyniniz normal Çorapları 1-3 dakika icinde bulursunuz, biraz yavas bir beyniniz var, proteinli yemekler yemelisiniz Çorapları 3 dk da bulamadiysaniz, karışık bir beyniniz var! |
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz? |
12-31-2007 | #3 |
Zübeyir
|
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?Yalan söylemiyorum3 saniyede buldumTeşekkürler |
01-01-2008 | #4 |
are-x
|
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?İlk Bakışta Buldum Paylaşım İçin Tşk
01-14-2008 | #5 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?ya buna gore normal bi insan beynin den daha ustun olmam lazım ama bunu derslerde yapamıyorum :S:S :P |
01-28-2008 | #6 |
shiftless
|
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?kolaymış!!
01-30-2008 | #7 |
mate
|
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?Çorapları 3 saniyede bulabilirseniz normal insan beyninden hızli bir beyniniz var böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü hemen göze çarpıyor çoraplar araştırmaya bile gerek yok teşekkürler eren |
06-26-2008 | #8 |
Emred
|
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?3 saniye bile fazla ilk bakışta gördüm |
08-25-2008 | #9 |
|
Cevap : Çorapları Ne Kadar Sürede Bulabileceksiniz?evet kolaymış gerçekden konu için tşkler |
|