|
|
Konu Araçları |
bakalım, geçirin, japon, karşıya, testikızları |
Bir Japon Testi..Kızları Karşıya Geçirin Bakalım. |
05-12-2007 | #1 |
angelesdream
|
Bir Japon Testi..Kızları Karşıya Geçirin Bakalım.Şu anda Japonya'da is başvurularýnda aşağıdaki veriliyormuş ! Büyük mavi yuvarlagi tiklayin Oyunun kuralı: herkes nehirden karþýya geçmeli"sala binecek kiþilerin üzerine, salý karþýya geçirmek içinse kýrmýzý yuvarlaklara týklamak gerekiyorKurallar:Bir seferde sadece 2 kisi sala binebilirBaba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile yan yana olamaz Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile yan yana olamaz hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamazSali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor! Kolay gelsin! [FLASH]http://freewebsiolnet/danej/riverIQGameswf[/FLASH] |
05-12-2007 | #3 |
speed
|
angels bunu ben daha önce yapmaya calıştım baya bir uğraştırdı beni ama başardım eminim şimdi çok uğraşacak site nese ben yaptıma göre muhaf olim:))herkese kolay gelsin ihtiyacınız olcak gerçekten tşkkürler angels |
05-12-2007 | #7 |
bessraa
|
yyaappphhhttımmmm!!! hhheeeyyooooo!!! en sona kıss kallıo ewwtt sonasıı kollayy olluo zatyy :victory: :victory: |
05-12-2007 | #9 |
bessraa
|
pollislle hırsızı karsıya gecir sonra pollis kısı aillenin yanında götürsünn sonra pollis gerii dönsün hırsızı karsıdan allsınnn bu kdaarrr =))) |
|