Melihat Gülses - İncesaz / Çok Aşığın Var Diyorlar |
01-19-2011 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Melihat Gülses - İncesaz / Çok Aşığın Var DiyorlarÇok aşıgın var dıyorlar yalan de yeter bana
Bir sevda sozu fısılda hazırım ınanmaya Gönül hırsızı dıyorlar ınkar et yeter bana Gözlerındekı cevaba korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yanlız yoksun sabaha kadar Düşümde bıle gunahkarsın bunu kım hayra yorar Ardımdan delı dıyorlar belkıde yalan degıl Yanımda bıle uzaksın nasıl dayansın gonul Çok ahlar aldı diyorlar inkar et yeter bana Gözlerindeki cevaba korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar belkide yalan değil Yanımda bile uzaksın nasıl dayansın bu gönül
01-19-2011 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Melihat Gülses - İncesaz / Çok Aşığın Var DiyorlarMelihat Gülses'i iki yıl önce canlı olarak dinleme fırsatım olmuştu Gerçekten de çok güzel bir sesi var Bu şarkıyı da çok güzel söylemiş |
|