İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir |
03-16-2007 | #1 |
Gözyaşı
|
İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir1 kişiye 2 kişiye 3 kişiye 4 çok fazla
03-16-2007 | #2 |
angelesdream
|
walla bence aşık olma katsayısı her insanda farklıdırgeçenlerde bir arkadaşım şöyle demişti mesela: "bir çiçekle ömür mü geçer" (tabı bunu bir erkek söyledi bana) bu söz üzerinde bayağı düşündümacaba bizim içinde öylemi diye:)) |
03-16-2007 | #3 |
ErGENEKON_GS_48
|
Laaa olum ne aşkı yaa bırak şöle fıstırıktan seleriÖnemli olan aşkmı önemli olan para aslımda oda deil önemli olan paranın miktarı
05-11-2007 | #8 |
suskun
|
:))Alemsin yani Rahatsız:))
10-31-2009 | #9 |
Katli
|
Şimdiye Kadar Kaç Tane Sevgiliniz Oldu ?Evli olanlardan evlemeden önce kaç sevgilileri olduğunu işaretlesin Diğerleri soruya normal cevap verebilir soru net |
Cevap : Şimdiye Kadar Kaç Tane Sevgiliniz Oldu ? |
11-02-2009 | #10 |
KRDNZ
|
Cevap : Şimdiye Kadar Kaç Tane Sevgiliniz Oldu ?Bitane sevdiğim oldu ve hala o var benim için bir başkası da olmaz:) |
Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir |
11-08-2009 | #11 |
bonsoir
|
Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir1 kişiye aşık olunurGerisi mantıktırBENCE |
11-10-2009 | #12 |
dejavu2009
|
Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık OlabilirUzaktan sevgililer dönemi, Platonik aşklar dönemi, Telefonlu aşklar dönemi, Birlikte dolaşabilen aşıklar dönemi, Birlikte yaşanabilen aşıklar dönemi, Her gün sevgili değiştirme dönemi, Balayına değilde alayına gitme dönemi derken aşk meşk bitmiştir Kusura bakmayın geçici hoşlanmalar bile aşk, sevgi olmuş
11-11-2009 | #13 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık OlabilirAlıntı:
Bitmemiş Henüz bitmemiş Ancak diğerlerinin abesliğine katılıyorum Ve bir de: Aşk bir yerde son bulur Sevgi de her fedakarlığı kaldıramaz Ama, aşk ve sevgi bir arada olursa İşte gerçek aşk budur ve yalnızca bir kişiye aşık olunur Diğerleri "ani hoşlantı"dır
11-14-2009 | #14 |
Katli
|
Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilir2 kişiye kadar olabilir |
11-14-2009 | #15 |
Aragorn561
|
Cevap : İnsan Kaç Kişiye Aşık Olabilirtek ve ölümüne (hatta sonrasında bile)