Ya Vedud..Aşkına Dilenciyim |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ya Vedud..Aşkına DilenciyimYa VedudAşkına Dilenciyim Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla Allah'ım Yalnızca Senden isterim Senin her şeyi kaplayan rahmetinden Kendisiyle her şeyi kahrettiğin kuvvetinden Önünde her şeyin boyun eğdiği, Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden Her şeyi kaplayan azametinden Her şeyin üstünde olan saltanatından Her şey yok olduktan sonra da baki kalan vechinden Ey Nur, Ey Guddus, Ey ilklerin ilki ve Ey sonların sonu Allah'ım zikrinle Sana yaklaşırım ve kendin hürmetine Senden şefaat diliyorum Allah'ım, Senin saltanatın uludur, makamın yücedir, tedbirin gizlidir Fermanın aşikardır, kahrın galiptir ve kudretin yaptırıcıdır Senin hükümranlığından kaçmak imkansızdır Sen Rahman ve Rahimsin Allahım Allahım, Her günahı bağışlayan ve her hatanın üstünü örtensin Ey Rabbim, Ey benim Yaratıcım, Ey çaresiz durumlarımı bilip,gözeten Allahım Sen benim fakirliğimden ve güçlüklerimden haberdarsın Ey Rabbim,hakkın ve kutsiyetin adına Senden diliyorum Sıfatının ve isminin büyüklüğü adına, Gece ve gündüz Seni anmama yardım et Ey Rabbim, yüzümü Sana çevirdim Ellerimi Sana açtım Duamı kabul etmen, Ve beni dileklerime ulaştırman için yalvarıyorum Ey çabucak razı olan Allahım, Duadan başka yardımcım yoktur, Affet beni Çünkü Sen her dilediğini yapabilirsin Ey ismi her derde deva olan Allahım, Ey ismi hastaya şifa olan Allahım, Yalnız Sana kul olmak benim için yeterlidir Silahı ağlamak ve sermayesi ümid olanlara rahmet et Ey nimetleri tamamlayan, Ey zahmetleri defeden, Fazlını ve keremini benden esirgeme Kullarına ihsanın ve iyiliğin ne güzel bir lütuftur Ey isimleri mukaddes olan Rabbim, Esma-ül Hüsnân hürmetine beni bağışla Beni bağışla Bizi bağışla (amin) |
|