Telekinezi |
03-06-2007 | #1 |
Ergenekon
|
TelekineziTELEKİNEZİ Telekinezi düşünce gücü ile cisimleri oynatmaktır Bu herkeste olan bir yetenektir Ne bir mucize ne de bir efsane Tek gereken inanmak! Telekinezi yeteneği doğal bir yetenektir, fakat tek sorun bu beceriyi öğrenebilmektedir Öncelikle olayın Düşünce-Beyin-Bilinç-İnanç dörtlüsünde bittiğini söyleyelim Ayrıca bazı araştırmalar da beynin Cortex bölümünde bu özellikle bağlantılı bölgeler keşfedildiğini de gözler önüne sermektedir Bazen bazı cisimler düşer Biz kaydığını zannederiz veya korkarız Ama bunun tek nedenin telekinezidir Yani insanın o anda bilinçsizce çevreye saçtığı yeteneğidir Her şey ne düşünebiliyorsak, gerçekleşebilir felsefesine dayanmaktadır Genelde telekinezi insanlar tarafından mucize ve az rastlanan bir yetenek olarak bilinir Fakat bu düşünce tamamen yanlıştır Bakın! Her yaşayan insan bir beyne sahiptir Tüm beynimizi kullanmıyoruz ama herkes kendine uygun olanı bölümü kullanmaktadır Mesela bazı insanlar sanattan, bazıları matematiksel bilimlerden, bazıları spordan, bazıları da danstan hoşlanır Bu liste uzayıp gider Tüm bu aktiviteler beyinde farklı yerleri kullanırlar Düşünce gücü de bunlardan biridir Hepimiz bunu kullanıyoruz ama dikkat çekmeyecek kadar az Mesela bazılarımız bazı şeylerin önceden olacağını bilebiliyoruz veya ilk tanıştığımız bir insanın karakterini kendimizce yorumluyoruz Yani iyi ya da kötü olduğunu hissedebiliyoruz İşte bu özelliklerimizin tümü düşünce gücüyle ilgilidir |
03-06-2007 | #2 |
sithis
|
Ben telekinezi denemiştim ama başarılı olamadım Kağıt döndürmeyi denedim Çok imkansız gibi Becerebilen varsa helal olsun
03-07-2007 | #3 |
ctn_86
|
benim dersane de felsefe hocam yapabilioduyoğunlaştığı insanı ister otururken isterse yürürken düşürebilioduondan sonra ben de çok denedim ama olmadı |
|