Erotik Rüyalar Görüyorum Ne Yapmalıyım? |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erotik Rüyalar Görüyorum Ne Yapmalıyım?Erotik rüyalar görüyorum ne yapmalıyım? Daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim Fakat sevgilimle elbiselerimizi çıkarmadan seviştik Şimdi erotik rüyalar görüyorum Ne yapmalıyım? YL/Çanakkale Ön yargılarınıza dikkat! İnsanda doğumla birlikte gelişen yoğun cinsel dürtüler vardır Bu dürtüler, kişinin özelliklerine, aile yapısına ve içinde yaşadığı toplumun kurallarına göre şekillenir Bizim toplumumuzda genellikle kadınlar açısından evlilik öncesi ilişkiye hoş bakılmadığı için kadınlar da evlenene kadar cinsel dürtülerini bastırmak zorunda kalır Erkek arkadaşınızla yaşadığınız sevişmeler, iç dünyanızda suçluluk, huzursuzluk ve pişmanlık yaşamanızın asıl sebebi olabilir YAŞADIKLARINIZ NORMAL Bir yandan da cinsel dürtüler var ve bunlar rüyalarınızda kendini göstermiştir Yaşadıklarınız son derece normal Her kadın, zaman zaman erotik rüyalar görür Size önerim; cinsellik konusunda kendi düşünce, duygu ve ön yargılarını gözden geçirmeniz, bunları bir kağıda yazmanızdır |
|