Seni O Kadar Çok Sevdim Ki... Filminin Tanıtımı Fragmanı |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni O Kadar Çok Sevdim Ki... Filminin Tanıtımı FragmanıSeni O Kadar Çok Sevdim ki Orjinal Adı: Il y a longtemps que je t'aime / I've Loved You So Long IMDB Puanı: 77/10 Yapım: 2008 ~ Almanya, Fransa Tür: Dram, Gizem Yönetmen: Philippe Claudel Senaryo: Philippe Claudel Yapımcı: Sylvestre Guarino, Yves Marmion Görüntü Yönetmeni: Jérôme Alméras Müzik: Jean-louis Aubert Süre: 1 saat 55 dk Gösterim Tarihi: 03 Temmuz 2009 (Türkiye) Filmin Özeti: 15 yılını hapiste geçiren, sessiz ve düşünceli Juliette, özgürlüğüne kavuştuktan sonra yıllardır görmediği kız kardeşinin yanına yerleşir Fakat hem hapis yılları hem de içeri girmesine neden olan trajik olay herkesten gizlenir Bu durum Juliettein gerilmesine neden olsa da, hem ailesinin desteği hem de kendisine yaklaşmak isteyen bir adam hayata adapte olmasında yardımcı olur 2008′in en önemli filmleri arasında bulunduğunu söyleyebileceğimiz Il y a longtemps que je taime, başroldeki Kristin Scott Thomasın oldukça etkileyici performansı ile unutulmaz bir deneyime dönüşüyor Filmin Fragmanı: |
|