Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
giderken, kolay, modelleri, okula, sac, yapılabilecek

Okula Giderken Yapılabilecek Kolay Saç Modelleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okula Giderken Yapılabilecek Kolay Saç Modelleri

Okula giderken yapılabilecek kolay saç modelleri

İlginizi çekeceğini düşündüğüm farklı saç modellerini bir kaç öneriyle sizlere sunmak istedim Bu modelleri evde kendinizin yaratması mümkün Özellikle bu sıcak havalarda kuaföre gidip düz fön çektirmenin ne kadar anlamsız olduğunu hepimiz biliyoruz

Öncelikle nemli saçınızı fırça yardımıyla düzleştirerek kurutun ve köpük yardımıyla katları belirginleştirerek doğal bir hava yaratın Ben Rowenta’nın saç düzleştirisini almama rağmen fırçadan vazgeçemiyorum Düzleştiriciyi kullandıktan bir iki saat sonra saçım dalgalanıyor

Ön kısmı kabarık çıtır modelini yapmak çok basit, saçınızın ön kısımdan bir parça tutam ayırıp döndürerek tel toka takıyorsunuz Daha çok at kuyruğu ile uyumlu kullanacağınız bir model

Örgü modellerini bir arkadaşınızın yardımıyla çok kolay uygulayabilirsiniz Örgü saçlar bu yaz olduğu kadar kış sezonunda da çok kullanılacak Kendiniz de örebilir, renk renk lastik tokalar takabilir sevimli bir görüntü elde edebilirsiniz

İki yandan tepede boynuz şeklindeki modeli yapmak hepsinden daha da kolay Saçınızı ortadan ikiye ayırıp iki taraftan ayrı yuvarlak topuz şeklinde yuvarlak toplayıp tel tokalarla tutturarak yapıyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com