|
|
Konu Araçları |
giderken, kolay, modelleri, okula, sac, yapılabilecek |
Okula Giderken Yapılabilecek Kolay Saç Modelleri |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Okula Giderken Yapılabilecek Kolay Saç ModelleriOkula giderken yapılabilecek kolay saç modelleri İlginizi çekeceğini düşündüğüm farklı saç modellerini bir kaç öneriyle sizlere sunmak istedim Bu modelleri evde kendinizin yaratması mümkün Özellikle bu sıcak havalarda kuaföre gidip düz fön çektirmenin ne kadar anlamsız olduğunu hepimiz biliyoruz Öncelikle nemli saçınızı fırça yardımıyla düzleştirerek kurutun ve köpük yardımıyla katları belirginleştirerek doğal bir hava yaratın Ben Rowenta’nın saç düzleştirisini almama rağmen fırçadan vazgeçemiyorum Düzleştiriciyi kullandıktan bir iki saat sonra saçım dalgalanıyor Ön kısmı kabarık çıtır modelini yapmak çok basit, saçınızın ön kısımdan bir parça tutam ayırıp döndürerek tel toka takıyorsunuz Daha çok at kuyruğu ile uyumlu kullanacağınız bir model Örgü modellerini bir arkadaşınızın yardımıyla çok kolay uygulayabilirsiniz Örgü saçlar bu yaz olduğu kadar kış sezonunda da çok kullanılacak Kendiniz de örebilir, renk renk lastik tokalar takabilir sevimli bir görüntü elde edebilirsiniz İki yandan tepede boynuz şeklindeki modeli yapmak hepsinden daha da kolay Saçınızı ortadan ikiye ayırıp iki taraftan ayrı yuvarlak topuz şeklinde yuvarlak toplayıp tel tokalarla tutturarak yapıyorsunuz |
|