Öğretmenim Ben |
11-23-2008 | #1 |
dejavu2009
|
Öğretmenim BenÖĞRETMENİM BEN Öğretmenim ben Hem önemsiyorum, hem de gurur duyuyorum kendimle Kar çiçekleri var önümde Onları deriyor, onları topluyor, onları yoğuruyor, onları kokluyorum Huzur veriyor bana; gülün kokusu, çiçeğin demeti Saadetler doluyor dünyama Her gün bir başka ayrıcalık katıyor içime bu çiçekler Öğretmenim ben Onur duyuyorum kendimle Çünkü her gün sevda çiçekleri var önümde Topluyorum onları Sevgi dünyalarını dinliyorum Kederlerim dağılıyor, gördükçe sevda çiçeklerimi Çünkü sevgimi, sevdamı; hissiyatımı bana sunuyor sevda çiçeklerim Öğretmenim ben Sevgiler olsun bana Çünkü sevgi canlarım var benim Onları bir gün bile görmemek hüzün veriyor bana Saadetim, sevgim, sevdam hepsi onlar Hayalimde kalanlar Sevgi canlarım benim Öğretmenim ben Bir başka heyecan kaplıyor içimi Çünkü çocuklarımı görüyorum karşımda Onların süslediği bir dünya, bulutlara çıkarıyor beni Meslekler, makamlar, rütbeler, sanatlar Bunların hepsini de görüyorum karşımda Hepsi de eğiliyorlar önümde Hepsi de saygılarını sunuyorlar, hürmetler ediyorlar bana (M Okuyucu) Bir öğrencimin yazdığı bir şiiri de paylaşmak istiyorum CANIM ÖĞRETMENİM Senin bilgilerinle Aydınlandı günlerimiz, Senin sevgilerinle Şefkat doldu yüreğimiz Canım öğretmenim Senin bilgilerinle Açıldı güllerimiz, Senin gülüşlerinle Açıldı sevgimiz Canım öğretmenim Serpil ÖZDEMİR 5/A
11-23-2008 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Öğretmenim BenÇok güzel duygular bunlarüstelik bu küçük goncanın yazdığı şiir de çok güzel, bizim yerimize teşekkür edin onlaraAyrıca ÖĞretmenler gününüz şimdiden kutlu olsun kardeşim:56:58 Ön yargılarımızdan arındığımızda aşılamaz sandığımız problemlere çözüm ışıkları doğar:53: |
Cevap : Öğretmenim Ben |
11-24-2008 | #3 | |
dejavu2009
|
Cevap : Öğretmenim BenAlıntı:
Çok teşekkür ederim Bonsoir, Teşekkürlerin yerine ulaştı
11-24-2008 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : Öğretmenim BenGüzel gününüz kutlu ve sizin için mutlu olsun
11-24-2008 | #5 |
|
Cevap : Öğretmenim Benöğretmenler gününüz kutlu olsun gerçekden güzeldi teşekkürler(öğretmenim)=) |
11-24-2008 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Öğretmenim BenÖğretmenler günü benim için çok özel bir gündürÇünkü ben bir öğretmen kızıyımRahmetli babamında ruhu şad olsundejavu 2009 arkadaşımızın da öğretmenler günü kutlu olsun |
11-24-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Öğretmenim BenSevgili Dejavu2009 sizin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun Olabilecek en güzel mesleklerden biri gelecek için ışıl ışıl gençler yetiştirmek |
11-24-2008 | #8 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Öğretmenim BenŞüphesiz öğretmenlik tarihin gelmiş geçmiş en kutsal mesleklerden biri Eğer gerçekten de mesleğinizi severek yapıyorsanız ki buna şüphem yok, inanıyorum öğrencileriniz sizin gibi bir öğretmenleri olduğuna çok seviniyordur Öğretmenler gününüz kutlu olsun, eğitim hayatınızda başarılar dilerim |
11-24-2008 | #9 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Öğretmenim BenSevgili Dejavu2009 öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarımYaptıgınız meslek o kadar kutsal bir meslek ki ülkemizin güzel gençleri sizlerin elinden geçiyor Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M Kemal ATATÜRK Bu sözde herşeyi anlatıyor galibaTekrardan öğretmenler gününüz kutlu olsun:)
11-25-2008 | #10 | |||||
dejavu2009
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
11-25-2008 | #11 |
su perisi
|
Cevap : Öğretmenim BenDejavu2009, geç oldu ama ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM |
11-26-2008 | #13 | |
dejavu2009
|