Seni “Neden” Mi Sevdim? |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni “Neden” Mi Sevdim?Seni “neden” mi sevdim? Bu sevdanın hesabını mı istiyorsun şimdi benden? Haklısın aslında ödeyeceğim bir bedel olmalıydı bu sevgi için… Oysa ben; hesabını kitabını yapmamıştım bu sevginin Çünkü “şu kadar verirsem bu kadar alırım” diyenlerden olmadım hiçbir zaman Oysa ben seni bana getirsin diye tanrıdan dileklerde bulunmamıştım dualar etmemiştim sabahlara kadar adaklar adamamıştım… Oysa ben seni severken kaybedeceklerimden haberdar bile değildim -Ki severek kaybettim seni zaten- Şimdi sen kalkıp seni kaybedişimin hesabını istiyorsun benden Haklısın ama dedim ya umarsızcaydı seni sevişim hesapsızca Yarın neler olacağını düşünmemiştim bile Yeni doğan bir çocuğun yüzündeki ifade ne kadar masumsa seni sevişim de o kadar masumdu Göremedin… Senden sonra senin için yaptıklarımdan haberin bile yok Tıpkı senin için vazgeçeceklerimden ve vazgeçtiklerimden haberin olmadığı gibi… Oysa senin için senden bile vazgeçtim ben Bu ne büyük bir fedakarlıktır bilir misin? Bilemedin |
|