Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Karadeniz Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beylerli, kabataş, köyü, ordu

Beylerli Köyü Kabataş Ordu

Eski 08-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beylerli Köyü Kabataş Ordu

Kabataş Beylerli Köyü - Beylerli Köyü Hakkında - Beylerli Köyü Tanıtımı - Beylerli Köyü Resimleri- Beyler Köyü

İlçe: KABATAŞ

İl: ORDU

Köy Muhtarı: Kahraman DOĞAN

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon: 0452 696 22 40

Cep Telefonu: 0542 661 61 63

Demografik Bilgiler:

Nüfusu: 2000 - 2662

İle Uzaklığı: 100 km

İlçeye Uzaklığı: 10 km

Rakım: 850 m

Beylerli Köyü : Bazi kayitlarda köyün adi Beyler Ili ve Beyler olarak görülmektedir
Beylerli Köyü, Gölköy-Aybasti anayoluna 3 km lik bir ham yol ile baglidir
Beylerli Köyü’nün 5912 dönüm kültür arazisi bulunmaktadir

Beylerli bir orman köyü durumundadir Ancak yurdumuzun her yerinde oldugu gibi bu köyümüzde de tarla arazisi açmak amaciyla ormanlarimiz hizla yokedilmektedir ve orman köyü olma durumundan çikmaktadir

Diger köylerde oldugu gibi, Beylerli Köyü’nde de hemen her aile hayvancilikla mesgul olmaktadir

Hayvan ürünleri köyün en önemli gelirini teskil etmektedir
Beylerli Köyü’nün daginik durumda olan yedi mahallesi olup, nüfusu en kalabalik köylerdendir

Beylerli Köyünde bir tane 8 yillik Beylerli Ilkögretim Okulu ile ögrenim süreleri beser yil olan Kargi Ilkögretim Okulu ve Kayapinar Ilkögretim Okulu vardir

Kargi Ilkögretim Okulu ile Kayapinar Ilkögretim Okulu’nun ögrencileri besinci siniflardan sonra 6,7ve 8 siniflarini okumak üzere Beylerli Ilkögretim Okulu’na tasinmaktadirlar
Bu okullarin birer de lojmanlari vardir

(Köy Sitesinden)

Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kaynak : Yerel Net

Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com