Yılan |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yılan1998 yılının Temmuz ayında saat 12 veya 1 tam emin değildim kapı çaldıEvde herkes uyuyorduBen o zamanlar 13 yaşındaydımKorka korka kapıyı açtım ve bir de ne göreyim kapıda upuzun bir yılan!Yılanı görür görmez çığlık attım ve bayılmışımUyandığımda sabah olmuştuAnnem o saat kapının önünde ne aradığımı sorduBende yılan gördüğümü anlattımBenim rüya gördüğümü söyledilerGeldiklerinde yılan falan olmadığını söyledilerNeyse ertesi günün gecesi uyuyamıyordumHer an kapı çalacak diye korkuyordumMaalesef korktuğum başıma geldiKapı çaldıHemen annemin yanına gidip onu uyandırdımKapı o zaman hala çalıyorduAnneme söylediğimde bana inanmayıp,kapı zilinide duymadığını söylüyorduAklımı oynatacak gibi oldumSonra beni yatağıma götürdüO gidince kapıyı korkarak açtımBu sefer karanlıktı ve hiçbirşey yoktuKapıyı kapatacakken bir ses duydum ama hemen kapıyı kapattımDelikten baktığımda ise temiz yüzlü güzel bir kız gördümHemen kapıyı açtımKeşke açmaz olaydımKocaman gözlü ayakları olmayan elimde asası olan bir şey gördüm ve bağırdımO hemen yok olduSabah uyandığımda elime bir not sıkıştırılmıştıİçinde belki bir gün başarırım yazısı vardıŞuan 34 yaşındayım fakat zannediyorum hala başaramamışALINTIDIR !!! |
|