Rumlara Tokat Gibi Geliyor Bu Manzara Gurur Tablomuz!! |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rumlara Tokat Gibi Geliyor Bu Manzara Gurur Tablomuz!!Daha güzel bir olay bu bayrağın uzaydan görünüyor olması aynı google earth den aldığım bu resimlerdeki gibi Arkadaşlar KKTC de bulunanlar yada duyanlar görenler bilir beşparmak dağlarının eteğinde koskoca bir KKTC bayrağı var Geceleri ışıklandırma sistemi olan bu bayrak ilk olarak Türk bayrağı şeklinde yanıyor ve daha sonra da KKTC bayrağına dönüyor Alttaki resim de görüyorsunuz Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1048x392 ) Buraya TıklayınOrjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1048x392 ) Buraya TıklayınOrjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1048x392 ) Buraya TıklayınOrjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1048x392 ) Buraya TıklayınOrjinal Boyutunda Açmak İçin ( 700x459 ) Buraya Tıklayın Ve en çok gururlandırıcı olan da ne biliyormusunuz? Bugün Güney Kıbrısın Limasol şehrine gittim sadece gezmek amaçlı, geri dönerken, limasoldan sınır kapısına kadar tam 70 km boyunca ne görünüyordu biliyormusunuz işte bu bayrak o kadar çok hoşuma gitti ki arabada giderken resmini çektim hareket halinde olduğum için görüntü o kadar net olmadı ama inanın çıplak gözle çok net görünüyor Her fırsatta Türkleri kötüleyen ve KKTC nin varlığını kabullenmeyen, bayrağımızı bile görmek istemeyen Rumlara tokat gibi gelen ve deyim yerindeyse kabullenmeye mecbursunuz diyen bu manzarayı buraya ekliyorum Kapak olsun |
|