Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, kocası, tembel

Dünyanın En Tembel Kocası

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın En Tembel Kocası

Dünyanın en tembel kocası

İngiliz The Sun gazetesi tarafından ‘En tembel koca’ ilan edilen 2 çocuk babası Kevin Pyle, unvanı fazlasıyla hak ediyor
İngiliz The Sun gazetesi tarafından ‘En tembel koca’ ilan edilen 2 çocuk babası Kevin Pyle, bu unvanı fazlasıyla hak ediyor

Kişisel ihtiyaçları için bile yerinden kalkmayan Pyle’nin bütün işlerini eşi Karen yapıyor Bulaşık, çamaşır, yemek gibi rutin ev işlerini bitiren Karen, tüm bunların yanında bir de kocasının diş fırçasına macun sıkıyor, çoraplarını giydiriyor Uzaktan kumandayı alıp kanal değiştirmeye bile üşenen Pyle’nin tırmaklarını karısı kesiyor

GİTTİKÇE ÜŞENGEÇLEŞİYOR

22 yıldır tembel kocasıyla aynı yastığa baş koyan Karen, “Tanıştığımzda böyle değildi, yaşlandıkça günden güne daha tembel olmaya başladı Evde telefona asla bakmaz Banyoda bile olsam ben koşturuyorum” diyor Bir şirkette kamyon şoförü olarak çalışan Kevin ise, “Evde tembelim ama zaten ev işlerini yapmak eşimin görevi İşte de benim için en zor şey kamyona binip inmek oluyor” diyerek kendini savunuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com