|
|
Konu Araçları |
aşık, gittikleri, için, intihar, köprüde, oldular |
İntihar İçin Gittikleri Köprüde Âşık Oldular |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İntihar İçin Gittikleri Köprüde Âşık OldularRusya’da nişanlısı düğünden bir gün önce ölen Andriej Ivanov ile evlilik dışı hamile kalan Maria Petrova intihar etmek için gittikleri köprüde tanışıp birbirlerini yaşamaya ikna etti; çift evlenmeye hazırlanıyor Rusya’da nişanlısı düğünlerinden bir gün önce trafik kazasında ölen Andriej Ivanov (26), intihar etmek için gittiği köprüde, yine intihar etmek için orada bulunan Maria Petrova (21) ile tanıştı Evlilik dışı hamile kaldığı için ailesinin evden attığı Petrova’nın kendini öldürmesine gönlü el vermeyen Ivanov, hayatta kalması için genç kadını ikna etmeyi başardı Köprünün korkuluklarından inerek sıkıntıları hakkında konuşmaya başlayan ikili daha sonra birbirlerine âşık oldu “Maria’yı orada görünce kendi sıkıntılarımı unuttum Onun kendini öldürmesine izin veremezdim Biraz konuşunca onu aşağı inmeye ikna ettim Ağlayarak boynuma sarıldı Uzun uzun konuştuk ve o gece birbirimizin hayatını kurtardık” diyen Ivanov, ilk görüşte âşık olduğunu söylediği Petrova ile evlilik planları yapmaya başladı |
|