Ciddi Sağlam Bir İq Sorusu |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ciddi Sağlam Bir İq SorusuCiddi sağlam bir IQ sorusu > bu soru avrupada özel bir sirketin sınav elemesinde sorulan IQ >sorusudur > > > Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve >emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün lan felekten >bir gün >çalim bari deyip bir bara gitmiş Barda içkisini içerken karşısına çok >güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran >kalıp hemen garsonu çağırıp kağıda tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan >sonra >garsonla kadına göndermiş kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir >bakıştan >sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş >adam >kağıda bakmış bakmış > Hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş >kağıdı en >yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne >yazıyor >burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama >arkadaşlığımız sona erdi diyip yanından gitmiş > Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz >bilirsiniz burda ne >yazıyor diye bu sefer onlara sormuş anne babası kağıdı okuyunca adamı >evlatlıktan >red etmişler karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış adam artık >çıldırma >noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan doktor olur nede olsa >onların yazısı >karışık diyip bir doktora gitmiş doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir >şekilde izin isteyip >odasına girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok > Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmışkı doktor tavanda >sallanıyor >kendini asmış adam en sonunda pes etmiş len bu kağıd başıma çok işler açtı >başkasınında hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına >koyup evine gitmiş > O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları >almışlar >tam kaçacakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca >birden >çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan >sonra >çekip gitmişler > ŞİMDİ GELELİM SORUMUZA HALİYLE BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR DİYCEM >İP UCU : CEVAP İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUN DERİM |
|