|
|
Konu Araçları |
2011, albümü, iklimin, nefesi, sesi, tanıtımı, türkülerimiz, ülkenin |
Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımı |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü TanıtımıCD1-Karadeniz 1 Hayde Gidelum Hayde - Hüseyin Balcı 2 Beyaz Giyme - Zara 3 Ben Giderim Batum'a - Şahin Gültekin 4 Oy Asiye - Yücel Öner 5 Hekimoğlu - İskender Ulus 6 Hamsi Koydum Tavaya - Yasemin Kılıç 7 Çarşambayı Sel Aldı - Tuğrul Şan 8 Deymen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme - Zara 9 Hem Okudum Hem de Yazdım - Erol Köker 10 Dürüyemin Güğümleri Kalaylı - Zara 11 Karadır Kaşların Ferman Yazdırır - Ali Yılmaz Gürhan Yılmaz 12 Senden Bana Yar Olmaz - Orhan Hakalmaz 13 Tek Kapıdan Çıktım Yüzüm Peçeli - Fındık Buse Satılmış 14 Gemiciler Kalkalım - Erol Köker 15 Çimene Bak Çimene - Gülay Özer 16 Gelemedum Emine'm Memlekete Bu Sene - Mustafa Demirkaya 17 Dut Dibine Yaslanır - Gül Şahin 18 Ey Gül Dalı Gül Dalı - Orhan Hakalmaz 19 Ayna Ayna Ellere - Tuğrul Şan 20 Aşağıdan Geliyor Türkmen Goyunu - Olcay Köker CD2-Güneydoğu 1 Telli Turnam (Dün mü Burdaydın) - Aysun Gültekin 2 Bir Tel Çektim Mardin'den (Sabiha) - Müslüm Gürses 3 Oy Süsen - H Mustafa Arı 4 Ben Bir Yakup İdim - Zara 5 Çoban Kızı Suya Gider - H Mustafa Arı 6 Tamburam Rebap Oldu - Münevver Özdemir 7 Bülbülün Kanadı Sarı - Uğur Murathan 8 Gönül Gurbet Ele Varma - Celal Bakar 9 Karanfil Deste Gider - Zara 10 Fincanın Etrafı - Turan Ulus 11 Yastığı Kuş Tüyünden - Celal Bakar 12 Gafil Gezme Şaşkın - Mehmet Azmi Saral 13 Aydoğar Aşar Gider - Ömer Şan 14 Yola Çıktım Mardin'e - H Mustafa Arı 15 Zeytin Yaprağı Yeşil - Murat Yıldız CD3-Akdeniz 1 Evlerinin Önü Mersin - Çeşitli Sanatçılar 2 İncecikten Bir Kar Yağar - Erol Köker 3 Adananın Yolları Taştan - Zara 4 Çekemedim Akça Kızın Göçünü - Orhan Hakalmaz 5 Karaçadır Düzdedir - Mustafa Arı 6 Güzel Ne Güzel Olmuşsun - Gülay Özer 7 Silifkenin Yoğurdu - Erol Köker 8 Ardınçdandır Guyuların Kovası - Sümer Ezgü 9 Gül Kuruttum - Deniz Toprak 10 Hasan Dağı - Celal Bakar 11 Denizin Dibinde Tahcam - Orhan Hakalmaz 12 Kalkan ile Kapı Taşın Arası ( Halilim ) - 13 Feracemi Al İsterim - Çimen İlter 14 Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Merve Kay 15 Ham Çökelek - Çeşitli Sanatçılar CD4-Doğu Anadolu 1 Seyyah Olup Şu Alemi Gezerim - Aysun Gültekin 2 Başına Döndüğüm Kurban Olduğum - Celal Bakar 3 Pencereden Bir Taş Geldi (Mamoş) - Oktay Ertuğrul 4 Ardahan'ın Yollarında - Erol Köker 5 Bir Güzeli Aşığıyım - Belkıs Akkale 6 Aman Avcı Vurma Beni - Hatice Doğan Sevinç 7 Havada Bulut Yok - İskender Ulus 8 Urfa'ya Paşa Geldi - H Mustafa Sarı 9 Gurbet Elde Bir Hal Geldi - Elvan Erbaşı 10 Kızlar Kızlar Gelem mi - Gökmen Ürü 11 Erzurum Çarşı Pazar (Sarı Gelin) - İbrahim Erkal 12 Esme Seher Yeli - Yudum 13 Dersim Dört Dağ İçinde - Erol Köker 14 Mektebin Bacaları - Mehmet Azmi Saral 15 Bir Hışmınan Geldi Geçti (Kiziroğlu) - Erol Köker 16 Eledim Eledim Höllük Eledim - Aysun Gülte 17 Yüksek Ayvanlarda Bülbüller Öter - Celal Bakar 18 Eleşkirt - Gökmen Ürü 19 Delilo - Celal Bakar CD5-İç Anadolu 1 Sivas Ellerinde Sazım Çalınır - Çeşitli Sanatçılar 2 Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber - Uğur Lök 3 Kebabın Tuzu Gibi - Zara 4 Allı Turnam Bizim Ele Varırsan - Celal Bakar 5 Taşa Çaldım Ayvam İle Narımı - Orhan Hakalmaz 6 Başımda Altın Tacım - Zara 7 Acem Kızı - Erol Köker 8 Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 9 Gesi Bağları - Şahin Gültekin 10 Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun - Hatice Doğan Sevinç 11 Bağa Gel Bostana Gel - Orhan Hakalmaz 12 Hastane Önünde İncir Ağacı - Zara 13 Fidayda - Erol Köker 14 Dersini Almış Ediyor Ezber ( Yoz - Orhan Hakalmaz 15 Gine Yeşillendi Niğde Dağları - Gülay Özer 16 Benim Atım ( Saffet Efendi ) - Erol Köker 17 Gitme Bülbül - Zara CD6-Marmara 1 Arda Boyları - Nimet Bülbül 2 İndim Havuz Başına - Orhan Hakalmaz 3 Çemberimde Gül Oya - Zara 4 Aman Dayler - Şahin Gültekin 5 Bir Fırtına Tuttu Bizi - Cengiz Özkan 6 Yüksek Yüksek Tepelere - Çeşitli Sanatçılar 7 Mavrovadan Aldım Sümbül - Soner Özbilen 8 Telgrafın Tellerine - Zara 9 Kara Yusuf - Celal Bakar 10 Üsküdar'a Gider İken ( Katibim ) - Ezgi K 11 Bağa Girdim - Rüstem Avcı 12 Zeytin Yağlı Yiyemem - Zara 13 İki Keklik - Orhan Hakalmaz 14 Ay Oğlan Tatarmısın - Çeşitli Sanatçılar 15 Üç Güzel Oturmuş - Erol Köker 16 Dramanın İçinde - Soner Özbilen 17 Söğüdün Erenleri - Elvan Erbaşı 18 Atımı Bayledim - Orhan Hakalmaz CD7-Ege 1 Çökertme - Şahin Gültekin 2 Elif Dedim Be Dedim - Zara 3 Evlerinin Önü Yoldur (Al Fadimem) - Neslinay Çınar 4 Cemile'nin Gezdiği Dağlar Meşeli - Orhan Hakalmaz 5 Karahisar Kalesi - Ali Yılmaz 6 Ah Bir Ataş Ver - Erol Köker 7 Kırmızı Buğday - Zara 8 Emirdağı Birbirine Ulalı - Orhan Hakalmaz 9 İslamoğlu - Erol Köker 10 Ay Bulutta Bulutta - Gülseren Tatlıpınar 11 İzmir'in Kavakları - Alican 12 Kütahya'nın Pınarları - Zara 13 Alıda Verin Benim Barutuma Saçmama - Erol Köker 14 Testi İçinde Pekmez - Tülin Berbergil 15 Ferayi'dir Gızın Adı Ferayi - Serhat Sarpel 16 Eklemedir Koca Konak - Zara |
Cevap : Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımı |
01-05-2014 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımıteşekkürler |
|