Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, elbiseler, kollu, modasi, tek

2009 Tek Kollu Elbiseler Modasi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2009 Tek kollu elbiseler modasi

Gelecek sezon için belirlenen yeni trendlerden biri kol varlığı ile yokluğu arasında kalmışlık, dengeleri sarsmak ve başka açılar eklemek

2009 baharında tulumlara yeşil ışık yandı, gladyatör sandaletlerle arenaya çıkmaya hazırlandık, 60lı yılların çiçek çocuklarına özenip başkaldırıyı başa takılan bantlarla gösterdik Yeniliklere açığız, trendlere meraklıyız Öyleyse moda haftalarından fırlayan, birçok tasaırmcının koleksiyonununa kattığı tek-kol trendini ne kadar benimseyeceğiz?

Göstermekle kapatmak arasında sıkışıp kalan bedenler bu oyunu kol üzerinde oynamaya ne kadar hazırlar?

Henry Hollandın eğlenceli olarak tanımladığı görünüm, evde birşeylerin unutulduğunu çağrıştıracak mı?
Michael Kors, Givenchy, Max Azria, Vivienne Westwood bu görünümü baş tacı ediyor Sokağın kabullenmesi ne kadar sürecek?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

çok uğraşmışa benziyorlar:D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Hiç tutmadım beğenmedim tarzım değil:) resimlerinin çoğu görünmüyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

KrALiÇe Nickli Üyeden Alıntı

Hiç tutmadım beğenmedim tarzım değil:) resimlerinin çoğu görünmüyor

Asıl sen gözukmuyorsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com