Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abazoğlu, cengiz, gecesi, mezuniyet, önerileri

Cengiz Abazoğlu Mezuniyet Gecesi Önerileri

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cengiz Abazoğlu Mezuniyet Gecesi Önerileri

Cengiz Abazoğlu mezuniyet gecesi önerileri

Şu an yoğun bir tempoda mezuniyet törenlerine giysi hazırlıyorum Kızlardan istediğim şey düz bir fön, çok hafif bir parlatıcı, minik bir göz makyajı Makyaj çok önemli Abartıya kaçmadan, sade, doğal güzelliklerini vurgulamalılar Saçta da aynı şekilde gereksiz bukleler, lüleler olmamalı Abartıdan uzak kalmalılar

Ben mezuniyetlerde küçük kadınların ortada dolaşmasını istemiyorum Clubber tarzını haute couture ile bütünleştirmelerini istiyorum Davetten sonra herkesin muhakkak başka bir programı oluyor Popüler eğlence yerlerine gidiliyor Bu yüzden bazı kıyafetleri iki parça yapıyorum Böylece üstlerini gecenin ilerleyen vakitlerinde bir jean'in üzerine giyerek spor hale dönüştürebiliyorlar

Esmer tenlerde pembe, sarı, fıstık yeşilini çok seviyorum Sarışınlarda da sarı renk iki sezondur çok hoşuma gidiyor Onun dışında lavanta tonları, oranj da kullanabilirler Kumrallar bu konuda çok şanslı Onlarda çoğu renk güzel oluyor Ama özel olarak pudra pembesi, pis fıstık yeşili, nil yeşili, turkuvaz çok güzel duruyor Siyah bir kurtarıcıdır ama mezuniyet giysilerim arasında siyah hiç yok Mezuniyet kıyafetinde dekolte çok hoşuma gitmez Vücutla değil de giysiyle öne çıkmak daha hoş

Kısa boylu ve kilolular daha çok korse tarzını tercih edebilirler Bu sezon sıkça kullandım O tarz giysiler insanı iki beden ufaltıyor Basen varsa o bölgede mutlaka asimetrik bir hat kullanmalılar Renk oyunu olabilir İri göğüslere sahipse, göğüs dekoltesinde asimetrik kesim gözü yanıltır Böylece bakış göğüse odaklanmaz

Aksesuvar çok fazla sevmiyorum Çok minik bir küpe olabilir Bu sezon pabuçlara ağırlık verdim Kesinlikle yüksek topuklu giymeliler Hatta 17-18 pont olsun Üzerleri taşlı pabuçları çok seviyorum

"Seksi ve kadınsı kıyafetere yönelmek çok büyük hata"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com