|
|
Konu Araçları |
fırsatı, geliştirme, kendilerini, moda, tutkunlarına |
Moda Tutkunlarına Kendilerini Geliştirme Fırsatı |
10-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Moda Tutkunlarına Kendilerini Geliştirme FırsatıModa Tutkunlarına Kendilerini Geliştirme Fırsatı MODA sektörüne iddialı bir girişle ön plana çıkmak isteyen ya da halen çalışıp da yeteneklerini geliştirmeyi düşünen moda tutkunlarını çatısı altında toplayan İstanbul Moda Akademisi (İMA), 2008-2009 eğitim programına başladı Türk modasının dünya trendlerini belirleyecek düzeyde olduğu inancıyla yola çıkan İMA, eğitim programlarıyla gizli yetenekleri ortaya çıkarmayı ve onlara yön vermeyi amaçlıyor Yeni eğitim programı Moda Yönetimi’yle moda hakkında bilinmesi gereken her detayı 6 aylık eğitim süresi içinde hızlandırılmış paketle alacak olan öğrenciler, eğitim sonrasında birer moda gurusu donanımına sahip olacaklar Paşa Konağı’nda modern eğitim İMA, Avrupa Birliği, Dış Ticaret Müsteşarlığı ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) tarafından yürütülen ve finanse edilen Moda ve Tekstil İş Kümesi'nin bir parçası olarak kurulan İMA, ismiyle uyumlu, modanın kalbi Nişantaşı’nda Son teknolojilerle yenilenen Sadrazam Sait Paşa Konağı’nda hizmet veriyor |
|