Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araca, karşılar, kaza, nedeniyle, oranda, poliçem, sürücüsüne, trafik, verdiğim, zararları

Kaza Nedeniyle Diğer Araca Ve Sürücüsüne Verdiğim Zararları Trafik Poliçem Ne Oranda Karşılar?

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaza Nedeniyle Diğer Araca Ve Sürücüsüne Verdiğim Zararları Trafik Poliçem Ne Oranda Karşılar?

Kaza nedeniyle diğer araca ve sürücüsüne verdiğim zararları trafik poliçem ne oranda karşılar?
  • Bir kaza halinde diğer bir araç ve sürücüsüne verdiğiniz zararlar aracınızın türüne, kullanım şekline göre ve limitlerinize göre poliçenizin genel şartları dahilinde karşılanır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aracımı sattım ve yeni bir araç satın aldım Yeni satın aldığım aracım için yeni bir trafik poliçesi mi yaptırmalıyım, yoksa sattığım aracımın poliçesini yeni aracım için kullanabilir miyim?
  • Sattığınız aracın trafik poliçesi yeni aracınız için geçerli olmaz Yeni aldığınız araç için ayrı bir poliçe yaptırmalısınız Ayrıca eski aracınızı sattığınız tarihten itibaren on gün içinde trafik poliçenizin aslı ve noter satış senediyle ilgili sigorta şirketine başvurarak satışını yapmış olduğunuz aracınıza ait trafik poliçesinin prim iadesini alabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com