Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, kimdir, kısaca, serdar, şenel

Serdar Şenel - Kimdir, Kısaca Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Serdar Şenel - Kimdir, Kısaca Hayatı

serdar şenel

türkçe pop müziğin yeni sesi "serdar şenel" lisans eğitimini, başarı bursu ile bahçeşehir ünversitesi iletişim fakültesi, görsel sanatlar ve görsel iletişim tasarımı bölümü’nde dereceyle tamamladı, ardından 2004 yılında fransa melissa enstitüsü uluslararası "melissaens (fre) "urbanité(s)" fotograf yarışmasında jüri özel ödülünü kazandı abd’de fort hays state university'de sanat akademisi ve grafik tasarım üzerine eğitim ve workshop’lara katıldı ve washington dc uknow educational institue™ ile eğitim reklamcılığı ve kampanyaları üzerine çalışmalar yürüttüyüksek lisans eğitimini bahü sosyal bilimler enstitüsü reklam ve marka yönetimi bölümü master programında tamamlayan serdar şenel, halen, görsel tasarım ve görsel iletişim tasarımları ile pazarlama ve reklam çalışmalarına, kurucularından olduğu bestimage aş bünyesinde devam ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com