Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulu |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat OkuluHizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulu Aksaray Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulu SBS taban puanları, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulu öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AKSARAY / MERKEZ Adı: HİZMETİÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ VE AKŞAM SANAT OKULU Adresi: HAMİDİYE MAH766 SOKAK NO3 68100 Telefon Numarası: 3822133253 Faks Numarası: 3822131842 E-mail Adresi: Web Adresi: - |
|