|
|
Konu Araçları |
kısaparmak, seviyorum, sözleri, şarkı, şebnem |
Şebnem Kısaparmak - Seni Seviyorum Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Kısaparmak - Seni Seviyorum Şarkı SözleriŞebnem Kısaparmak - Seni Seviyorum şarkı sözleri Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleye bilmek ne güzel Her baharda Gece gündüz Her saniye Seni seviyorum seni seviyorum Seviyorum seni diye bilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığın resmi dir Aşık dedin , mecnun misalı kor Ne bilsin alemde ne mevsimi dir Çünküsü yok nedeni yok sevmeğin Zamanı hiç yok dakikalar zaman ustu Utangaç bir gecenin kucağinda Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıylarına Gecenin bu çıldırtan yanlizliğinda Aşkin ayak seslerini duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde seni seviyorum Sesini duymak istiyorum uymadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığın resmi dir Aşık dedin , mecnun misali kor Ne bilsin alemde ne mevsimi dir Daha bir güzelleşdim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sırdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşaradım yürümek Tanıdık , tanımadık her kese selam vermek Merheba ülkemin güzel insanları Hepinize , hepinize merheba Sizide seviyorum Yağmuru , denizi , kokusunu toprağımın Gük mavisinde göverçinleri , martıları Dağ eteklerindeki gelincikleri seviyorum Ateş kırmızsı Bir kenara mahun çekilen için Yemeden içmeden kesiler için Sensiz uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer resmidir Bir köşeye mahsun çekilen için Yemeden içmeden kesiler için Yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğe resmidir Senin sevdiğin gibi toplıyorum saçlarımı Siyah kazamı daha çök yakışdırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin her şeyi seviyorum Davamızı ve şerimizi sende seviyorum Seni seviyorum Iyi ki doğdun Iyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim seni seviyorum |
|