Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sarmala, suslarla

Suslarla Sarmala Kendini

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Suslarla Sarmala Kendini

O can yakıcı soru sorulur hep

NeDeN!

AnlatırsınAcıyan yanın bilinmek istenir yanında olmak adına en azından öyle söylenirSusmana izin verilmez,bu benim hakkım dıye başlayan cumleler olacaktır buyuk ıhtımalle muhatabınYa benim haklarım dersın,dersın de "ben"inden sıyrılıp "sen" demenın önemli oldugunu bılırsın

VeCümleler büklüm büklüm dökülür yüreğinden

DinLerLer!

AnlatırAnlamıştır sözde seni,hak verir ya aslında "ben"inin önüne gecip "sen"diyemez(ler)Nezaketen kurulan bir kaç "sen"li cümle dısında tabi

"Neden" sorusunun cevabını bulmustur artık,lakin bulmuş olması(ları)da bır sey degıstırmez,senın nedenının onda(larda) doğurdugu sonuclar "ben"liklerını mutsuz kılar ya göremez o nedenin senı acıtan yanını

ÇünküKendilerıyle mesguldurler

AnLarsıN!

Kolunun kırıklıgından bihaber oldugu ıcın kırık yanını tutması canını acıtsa da taşınırmış daKırık oldugunu bile bile tutup canını acıtmasını taşımakmış zor olan

"Neden"soruları çoğu zaman anlamsızlığı tasırmıs bagrındaNe oldugun degıl,ne oldugunun onları mutlu kılan yanlarmıymış onlar için önemli olanNedenlerinin onları baglayan yanlarıymış sorulara seni muhatap kılan

"Ben" DerkenKendıne bıle bencıllık ettıgının farkında degildirler

AnLayaMaz(Lar)!

Anlayamadıkları gıbı anlamaya da calışmazlarKendi üzüntüsünün içinde öyle kaybolmuştur ki senin üzüntünü göremez(ler)Kalbi o an kendıne ayrılmıştır kabul görmez senden düşenler

DurursunDüşünürsünSorarsın

PeKi NiYe!

Sevgısızlıgın sonucu olarak doğan sınırsız bir sevilme istegi mi?Anlamsız seylere sarılıp ınsanları sevgısız bırakmanın bedelını öder ve ödetirken sevgının hoyratca harcanmasından dolayımı?Yoksa,sevgi asıl olandır dediği halde,kırgınlıklara inat sevgi sunulmayısından mı?Belki de hepsi

Sevgisizliğin bedelini ödediğimizden habersiz gecen takvım yaprakları dolu yerde

SusLarLa SaRmaLa KeNdıNi!

Hesapsız

Yürekten

Sevmeyı ve af etmeyı öğrenmedikce sevgisizliğin bedelini ödemeye,ödetmeye mahkum olacagız belkı deBir bedel ödettiğimizden habersiz

Hep kırgınlıklarından bahsetmekmekten,seni kıranlara sitem etmekten vazgectıgın gün görebilirsin belki kırdıklarını,kırgınlık yasattıklarını

Öyle ya kımse kusursuz degil,ama hıç bır zamanda kusurlu olan sen degılsın degıl mı

Önce kendıne yöneltmeli insan sorularıYapılanlardan yakındıgı kadar yaptıklarına oyle bır bakmalı serzenıste bulunmalı

Bir bakmalı haline

Yüregine dokulmasını istiyorsa insan,önce yüreklere dokunmayı öğrenmeli

Kolay degıl bır yürege dokunabilmek

Sabır etmeli

Zira,

Yakınlaştıkça uzaklaştıkların uzanıp da dokunamadıklarındır!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com