Organ Bağışının Önemi Nedir? Organ Bağışıyla İlgili Sloganlar Nelerdir? |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Organ Bağışının Önemi Nedir? Organ Bağışıyla İlgili Sloganlar Nelerdir?Organ Bağışının Önemi Nedir? Organ Bağışıyla İlgili Sloganlar Nelerdir? Organ Bağışının Önemi Nedir? Organ Bağışıyla İlgili Sloganlar Nelerdir? Konuyla ilgili sloganlar: - Milli Eğitim Bakanlığı ilk öğretim ve orta öğretim öğrencileri arası yarışma neticesi ödüllü sloganlar: “AİLENİZDE ORGAN BAĞIŞINI HİÇ TARTIŞTINIZ MI ?” “ORGAN BAĞIŞI HAYAT BAĞIŞIDIR’’ “BİR İNSANI YAŞATMAK İNSANLIĞI YAŞATMAKTIR” “ORGAN BAĞIŞI YAPIN HAYAT KURTARIN” “BAĞIŞLANAN HER ORGAN FİLİZLENEN BİR CANDIR” “ORGANLARINIZI BAĞIŞLADINIZMI? ” “KALBİNİZE BİR KEZ SORUN, HAYAT VERMEK İSTER Mİ?” “YAŞAMA ŞANSIN OLMASA BİLE YAŞATMA ŞANSIN VAR! ” “ORGANLAR TOPRAK OLMASIN BEDENDE CAN BULSUN” “GELİN ORGAN BAĞIŞLAYALIM BİR HAYAT BİTERKEN BİR HAYAT BAŞLATALIM ” - Ayrıca: Bir organ, bir hayat! Bir hayat, tüm insanlık İnsanlık adına bir hayat bağışı! İnsanlık adına bir el de siz uzatın! Ölüm; hem sizin için, hem de organınızı bağışladığınız hasta için yeni bir başlangıçtır Umudunu kaybedenlere umut ol! Organ bağışı bir insanlık görevidir alıntıdır |
|