Karma 80 |
09-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 80124-Aşk hayat lokantasında yenen en büyük kazıktır! 125-Seni ne zamana kadar seveceğimi sorma çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum! 126-Bir damla gözyaşı olmak istedim gözlerinde doğup,yanaklarında süzülüp dudaklarında ölmek için 127-Ne içimde seni unutmak gibi bir çaba var,nede aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne seni görmeden yaşayacak kadar güçlüyüm ne de seni görmeye dayanacak kalbim var 128-Sevgim sonsuz amam anlayana,Aşkı sonsuz ama yaşayana,Dostluğum gerçek ama paylaşana,Dertlerim sıradan ama unutabilene 129-Sen bi tanesin benim olduğun sürece 130-Eğer geceler seni düşünmek kadar uzun olsaydı gökyüzü güneşe hasret kalırdı! 131-Eğer hayat günlük bir gazete olsaydı senin olduğun köşeyi kesip saklardım 132-Hayatta kimse için ağlamaya değmezZaten deyecek olanlar ağlatmazlar 139-Bana bir gül vermiştinBu gül solunca sana dönerim demiştinAma sevgilim o gül yapmaydı 140-Seni seviyorum derken yalan söylüyor olsan bile o yalanı tüm gerçeklere değişmem 141-Sanatsız bir devletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir 142-En güzel platonik aşklar hiç bilinmeyenlerdir 147-Aşkı reddetmek,güneşin batışını görmekten üzüntü duyduğun için doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer 148-Bir gün güneşin buz tuttuğu bir yerde bil ki bu senin için yanan benim kalbimdir 153-Aşk bir kum saati gibidir, kalp dolarken beyin boşalır 154-Sen çölde bir gül olsan;seni kurutmamak için hergün ağlardım 155-Güzeldir kocaman bir okyanusta bir su damlası olmak,uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak,ama en güzeli senin sevgilin olmaktır |
|