Kimsye Söyleme Anne |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kimsye Söyleme AnneAgladigimi söyleme Anne Agladigimi kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Güçlü Biliyor Onlar Beni En zor Günümde bile Ayakta Biliyor Ben Aslinda Gülerek Geçirdigim Her Günün Aksami Evde Aglarken Onlar Benim içimin Sizladigini Yüregimin Yandigini BilmiyorAgladigmi kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Kral Biliyor Onlar Beni Kizdimmi Dünyayi Yakacak insan Biliyor Ben Aslinda Onun Gözlerine Bakmaya Bile Kiyamazken Onlar Benim Bir Erkek Ugruna Üzülecegimi Tahmin Bile Etmiyor Agladigmi kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Aglamaz Biliyor Onlar beni Üzüldümü Bulundugum sehri Bulutlar Kaplar Biliyor Ben Aslinda Odama Kapanip Sitem Duygusuyla Bir Kösede Sinerken Onlar Beni Hiç Birseyin Sarsacagini Akillarinin Ucuna Bile Geçirmiyor Agladigimi kimseye Söyleme Anne Onlar Bunu Hiç Bilmiyor Onlar için Ben En Saglam Köprüden Daha Siki Bagliyimdir Hayata Ben Aslinda Ölümle Yasam Arasindaki ince Cizgide Bir Oyana Bir Buyana Giderken Onlar Hala Benim için Hayatin Büyük Bir Hayal Kirikligi Oldugunu Bilmiyor |
|