|
|
Konu Araçları |
buyrun, delikanlılar, devamı, gül, gördük, içerde, öldük |
Biz Ne Delikanlılar Gördük Gül Gül Öldük Buyrun Bunun Devamı İçerde |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Biz Ne Delikanlılar Gördük Gül Gül Öldük Buyrun Bunun Devamı İçerdeeh be hayat bnden aldıklarını nerene sokacaksınn!! Ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım!! Gece midir bana seni düşündüren yoksa bnmiyim seni düşünmk için geceyi bkleyen kadermi seni bana sevdiren yoksa bn miyim kaderi bahane edip seni seven bunu yazan kelebek elbet bigün ölecek ama ölene dek hep seni sevecek!!!! ölmüş karga gösümü oysunki boş tüfek bni vursunki bozuk araba bni çarpsınki susuz havuzda boğulayım ki sni düşünüorum!! ZoR KaDeRe eMaNeT ETTiM SeNi!! ne kdr zorsa bulutlara dokunmak o kdr zor seni unutmak!! ey aşk hazırım son hamleni yap!! seven sever sevmeyen defolup gider bnm dünyam her türlü döner!! gidiorum demeden gidişin varya süperdii havada yıldıslar kayıyor eğer bn yıldız olsaydım ilk sana kayardımm ! bana hava atıcam die kndini kasma damarındaki kanın bile bana hasta!! aşk bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazandibidir alıp kırsalar kalemimi kanımla yazarım seni sevdiğimi! bu alemde herkesin derdi bn olmuşum demekki zamanında kötü koymuşumm! unuttum demek bile hatırlamaktır biz ne delikanlılar gördük ama karşısında gül gül öldükk!! az kaşardan tost çok kaşardan dost olmass!! sönmüyo ateşimiz ama alev alev de yanmıyor ayrılık zor ama beraberkende olmuyoo! hem yaramsın hem yarabandımm!! seni kaybetmekti en acıklı düşüm gösümde seni çook büyütmüşümm! +REP LÜTFEN |
|