Seni Seviyorumlar |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyorumlarseni seviyorumlar şiirler okudum hangisi benim duygularımıı sana eski aşıkların pembe bi zarf içinde kokularıyla gönderir bilemem hiç olmayacanı bile bile deli bi çılgınlıkla oturdum kağıt başına söylecek çok sözüm var dercesine efelendim iki sözdenn öteye gidemedim önce aşık adamın diline peleseng olmuştur seni seviyorumlar içindeki denizlerin gelgitleri haber eder fırtınaları ama iki sözden öteye yinede gidemez o sadece onunla meşguldur inadına çabalamaktansa kolaydır manalıdır ve kısadır anlatacak o kadar çok sey varken yinede orta yerinde romanın sonudur seni seviyorumlar okumak istemezz kimse o sözden sonrası gelmez çünküü ayrılık düşünelemez ya başlarkenn ya roman başlamadan biter ya da olmadık yerde sorgulama yok sonuç yok nedense herşeye karşı çıkan insan bi ondan geleceklere boyun eğer kilit sözcük seni seviyorumlar çünkü katı bi yüreği fırından çıkarcasınaa bi anda çözüverir yine son söz seni seviyorum aklının ucundan bile geçmeyeceğim adamm senin bilmemeni daha çok seviyorum belkide Kaynak: wwwyudumlanet |
|