Aşk Bizi Seçmedi Sevgilim |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Bizi Seçmedi SevgilimAşk bizi seçmedi sevgilim, Ne seni bana getirdi, Ne de beni sana O bize ihanet etti Aşk bizi sevmedi sevdiğim, Hep yalnız başımıza yakalamak istedi Bir türlü fırsat vermedi, Biz olamadık seninle, Yanlış yaptığımızı bize kendisi söyledi Aşk çıplak kaldı aşkım Terk edince birbirimizi, O da çok yalnız kaldı Ben seni doğrum sandım Yanlışlardan payımı aldım Korktum sevdiğim, Yanımda olmadığını görünce, Fünyeyle donanmış kalbimi, Ateşe verdim Aşk bizi istemedi sevgilim, Neden biz olamadık ki? Ama ben seni çok özledim Tamam, öyle olsun, Mucizeler başkalarını bulsun Hak etmedik mi birbirimizi? Sırf bu yüzden mi yaya kaldık? Aşk bu sevdiğim, Sırtımızdan bıçaklandık Merak etme gideceğim, İkinizi aynı yerde rahata erdireceğim Ama bil ki seni çok özledim, Özlemeye de devam edeceğim Aşk bizi sevmedi, Tek başımıza daha iyiydik Gerçek şu ki; En çok seven bendim Aşkım; Sen benim canım Ama aşk bizi istemedi, Bir arada görmeyi kabullenemedi Sen orada, Ben burada Nöbetleşe sanki cezaevindeydik Buram buram aşk kokabilirdik Aşk bizi birleştirmedi, Bedenlerimiz ayrıyken Yüreklerimizi de ilave etti Sonunda kaybettik Ama ben seni çok özledim İhanet ederim aşka, Ama istersen sana gelirim Unuturum onu, Sevgimle yaşatırım bizi Yeter ki… Hazır değilsin buna Sevgimle boğulmaya Aşk sende kalsın Yalnızlığımın üstü kalsın Aşk bizi sevmedi, Ne sen gelebildin, Ne de ben cesaret edebildim Yalnız şunu bil ki, Seni çok özledim |
|