Vuslata Bir Tebessüm Kala |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vuslata Bir Tebessüm KalaAvuntular nafile ayrılık hayal Ve gidişin bir bebeğin yüreğindeki infazım Düşlere yolculuğumun başlama vakti İyi de Duygu sağanağında saçak altı bulma telaşım neden Maviye ısmarlıyor seni gönlüm Rıhtımda bekleme hakkım olsun diye Sen gidiyorsun Neden hep kalan ben oluyorum Titriyor Göz yaşlarım Kalesini kaybeden Karanlıklar Gibi Bir yıldız kayıyor gönül göğümde Dayanıyor köprücük kemiğine can Bitiyor peşin ekşiyor yüzler Ateşe sunuluyor tutulan perçemler Sen dudakların rüzgar Varlığın hayal Renklerin uçuk Ve Tebessümün kaçamak Söyleyemediklerim ellerinde Cebimdeki soğukluk nazarında birikiyor bulutlar Arıyorum vedaı buseleyen Gözlerine değmek için Son birliktelik anlarında Sarılıyorum çaresizliğin yanaklarına Kıyasıya tuvallere gözyaşı sunsun diye Nafile Yağmurla çizilen Dilenci kız masumiyeti çaresizliğim Gün ışığına nisbet karanlıklar An bir gönül ölümü Medet Nevruz kokan bakışlarda saltanatın yelesi artık gözlerin Arta kalan sana olan sevda gizemim Ve Karanfil sokaklı şarkılarda göçüyorsun Ardında güvercin ölümlü kirpiklerindeki hüznüm |
|