|
|
Konu Araçları |
#Ėπ, άмά, ςoĸтά, gitmeπ¡, g¡тмє, g¡тт¡π, ¡ѕтємєzĐ¡м |
Gitmeπ¡ ¡ѕтємєZĐ¡м άмά G¡тт¡π #Ėπ ςOĸтά &Quot; G¡тмє &Quot; |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitmeπ¡ ¡ѕтємєZĐ¡м άмά G¡тт¡π #Ėπ ςOĸтά &Quot; G¡тмє &Quot;Gitmek için tam vakitti onca kallar sallanırken dilimde Gel demelerin nafile olduğu bir zamanın dilimiydi o an ne kadar da gitmenin taraftarıymışsın meğer sen ben her seferinde bir kaLLa susuyordum çığlıklar eşliğinde ben her defasında kanayarak susuyordum gitmelerine hüzünlü susmaların birlikteliğinde çaresizce bekleyişlerdi beni girdaplara boğan Yelkovanın ve akrebin saati terk etmeyişi gibiydi bekleyişlerim işte o kadar imkansızdı onların kaçıp gitmeleri benim ise unutmam seni Ve Her gitler dönüşü olmayan kalmalardı her dönüşü olmayan gidişler gelmemek üzere edilmiş bir yemin gibiydi içimde bir kalış yerine bin gidişi seçtin hayince bir gidişin bedeli aslında sonsuza kadar gidişin biletiydi ve o bilet yalnızca bir gidişlikti ihanetin suçu gibiydi kalların yakasında yapışıp kalan gitler Ve çaresizce bekleyişlerim onca gitmelerin arasında sonu gelmeyen satırları doğurdu her an onca doğurulan satırlar aslında hep ölü doğumların meaLiydi ve cümle sonlarının hep b/yitiğiydi öLümlü gitler Hep bir yakarıştı kal demeler oysa sen aşkın acı yüzünü dönüşsüz gitmenle gösterdin maskenin altından Yine de onca kalların arasında giden sen Bana sadece umutsuz bekleyişleri bıraktı/n Gitme deyişlerime hep sağırdın yinede hep bildiğini okuyandın Oysa gözyaşlarımın bile bir anlamı yokmuş karşında çaresiz düşüp ağladığım dakikalarda Bir yalvarışın bile bıraktığı en ufak bir iz olmamış yüreğinde Hep kal dememe rağmen hep git'meyi tercih ettin Gelişin gibi gidişinde bir defaya mahsustu ilk ve son'u yaşadı hayallerim sende gelişinle ve gidişinle oysa ben sen bendeyken bile sensizdim iç çekişmelerimde sen benden gittiğinde çekişmelerim kanamalarıma dönüştü kanamalar ölümleri doğurdu sonsuzluğa doğru yol açar oldu oysa gitmeseydin belki alışırdım zamanla senin bende olduğuna gitmeseydin kaanatım senden yana olurdu aşk'a sevgiye sonsuzluğa belki de zamanla benleşirdin benim senleştiğim gibi Aslında senleşmek sensizliği sürükleyip getirdi bana Biraz sevinmişken hüzünlerim kapladı sevinçlerimi Ama nedense hiç bir zaman hüzünlerimin yerini almadı sevinçlerim çünkü sen yoktun sen gitmiştin ben bitmiştim sende ve kendi içimde çevremde herşeyde insanın kendisini toparlayamaması ne kadar zor oluyor herşey içinde herkesin yanında tarafsızca kalmak bitaap düşmek o kadar zor ki Bir gidişti ki seninki 0 gidişin kapıları kırarcasına bir gidişti öylesine gürültülü öylesine döküktü ki Sanki bir daha sen tarafından açılmayacakmış gibi sertce vurulupda gidilen belkide açılmayacaktı hiç çünkü sen benden dönüşü olmaksızın gitmiştin onca yalvarışlara rağmen onca göz yaşı eşliğinde savruldun aniden bir rüzgarın yaprağı yerinden oynatması gibiydi gidişin yüreğimin parçalanması kan revana bürünmesi kalbimde öylesine bir boşluk bıraktı ki gidişin artık gelmek isteyenlere bile kilitli o boşluk öyle bir boşluk ki doldurulması imkansız hani bir umut ya belki gelirsin geri peki sen geldiğinde geri beni bulmak mümkün mü ki ? işte dediğim gibi çekişmeler sonucu kanamalar ve ölüm ölüm hiç bu kadar yakından hissetirmemişti bana o soğuk yüzünü hiç böylesine korumamıştı terim anlamını işte sen ki sevdiğim öyle bir gidiş bıraktın ki ardından kimse gelmeyecek gelmiş olan hiçbirkimse kalmayacak benimle keşkelerle düğümlüyüm ve bu saatten sonra iyikilerin olmadığı bir evrenin kendisiyim herşeye rağmen o geliş ve çok az da olsa o kalış iyikimdi hayatımda ve gidişin kilitledi bütün iyiki kapılarını ve ben hala bıraktığın yerde sensizlikle boğuşuyorum olur ya hani belki belki gelirsin geri ' K E Ş K E ' hiç tanımasaydım seni ! |
|