Merkez İlköğretim Okulu Konya Emirgazi |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez İlköğretim Okulu Konya EmirgaziMerkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu İletişim Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu Konya Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Merkez İlköğretim Okulu Vizyonu: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, eğitimli, Türkiye'nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onlara 21YY gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak Milli, manevi değerlerine bağlı, yeniliğe açık teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen tutarlı, kararlı, toplumla barışık olarak yetiştirmek için varız Merkez İlköğretim Okulu Misyonu: Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretimin etkinliğini sürekli geliştiren bir kurum olmak Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EMİRGAZİ Adı: EMIRGAZI MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Emirgazi/Konya Telefon Numarası: 3327472009 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710789@mebk12tr Web Adresi: - http://emirgazimerkezioomebk12tr/ Merkez İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|