Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emirgazi, ilköğretim, konya, merkez, okulu

Merkez İlköğretim Okulu Konya Emirgazi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merkez İlköğretim Okulu Konya Emirgazi

Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu İletişim

Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu Konya Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Emırgazı Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Merkez İlköğretim Okulu Vizyonu:

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, eğitimli, Türkiye'nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onlara 21YY gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak Milli, manevi değerlerine bağlı, yeniliğe açık teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen tutarlı, kararlı, toplumla barışık olarak yetiştirmek için varız

Merkez İlköğretim Okulu Misyonu:

Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretimin etkinliğini sürekli geliştiren bir kurum olmak

Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: EMIRGAZI MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Emirgazi/Konya
Telefon Numarası: 3327472009
Faks Numarası:
E-mail Adresi: 710789@mebk12tr
Web Adresi: - http://emirgazimerkezioomebk12tr/

Merkez İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com