|
|
Konu Araçları |
çarşıbaşı, fener, ilköğretim, muhammet, okulu, trabzon, türk, şehit |
Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Çarşıbaşı TrabzonFener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Hakkında - Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Resimleri Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fenerköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fenerköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fenerköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fenerköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇARŞIBAŞI Adı: FENERKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fener Köy Telefon Numarası: 4628282002 Kurumun Misyonu : Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda ;öğrenci-veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde,öğrenciyi en önemli değer olarak görüp,onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek ,öğrencilerimizin kendine yetebilen ,topluma faydalı ,sorumluluk alabilen,soran-sorgulayan,çözüm üreten,insan haklarına saygılı,mutlu bireyler olarak yetişmeleri için,devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır Kurumun Vizyonu: Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış ,temiz ve düzenli ,güleryüz anlayışla hareket edilen bir ortamda;kendisine güvenen ,araştırmacı ve sorgulayıcı,sorun çözme yeteneği gelişmiş ,ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte;atatürk ilkelerine bağlı ,sorumluluk sahibi,ileri görüşlü,soran ve sorgulayan,kararlı,kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır trabzonmebgovtr |
|