|
|
Konu Araçları |
beşiktaş, emin, ilköğretim, istanbul, mehmet, okulu, yurdakul, şair |
Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu İstanbul BeşiktaşŞair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu Hakkında -Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu Tanıtım - Şair Mehmet Emin Yurdakul Okulu Resimleri - Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu İletişim Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şair Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Adı: ŞAİR MEHMET EMİN YURDAKUL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KONAKLAR MAH SEHIT YALCIN AYDIN SOK NO:4 Telefon Numarası: 2122825852 Faks Numarası: 2122703228 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr okul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|